Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plánští svého soka přejeli a osamostatnili se na druhé příčce


Branky


0

Bitva o druhé místo nakonec měla zcela jasný průběh, domácí si rychle vypracovali tříbrankový náskok a než se Dříteň rozkoukala, bylo jí jasné, že z tohoto duelu si body neodveze...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól přímo z rohu. S "asistencí" gólmana

Planá do utkání vlétla a hned v 1. minutě mohl skórovat Balogh, ovšem při zakončení si pomohl rukou. Útočníka a domácí tým celkově to ale dlouho mrzet nemuselo. Čertík naservíroval před Lébla přesný centr a Balogh už s přehledem zakončil - 1:0. O minutu později to už bylo o dvě branky. Kneys poslal průnikovou přihrávku na Petschera a ten dloubl míč kolem Lébla do sítě - 2:0. Dříteň byla jako opařená a trenér Tupý z lavičky musel pořádně zvednout hlas: "Vždyť se na to nedá dívat!" Jenomže domácí nepřestávali s aktivitou, Baloghovu střelu vyrazil Lébl na roh, po něm hlavičkoval Kneys, Řehořovu střelu ztlumil v rukavicích Lébl. Brankář hostů si ale vybral slabší chvilku ve 14. minutě. Možná i kvůli slunci svítícímu do očí si Lébl nešikovně srazil do sítě roh Jana Pintéra a bylo to o tři branky. Pak se hosté probrali. Nováček vytáhl gólové zakončení Pfeffera, který mířil bez přípravy k tyči. Aktivní Pfeffer následně přesprintoval T. Pintéra, kterému prohodil míř mezi nohama, a proti tečovanému zakončení znovu zachraňoval domácí brankář. Pak se hra uklidnila, ve 36. minutě si míč z půlky předkopl J. Pintér, hosté spoléhali na to, že útočník je v ofsajdu a přestali hrát, jenomže Pintér si svou přihrávku doběhl sám a šel rázem sám na brankáře. Situaci ale nevyřešil ideálně. Střelou nad se po Křížově přihrávce prezentoval Marek Kovařík. Ve 44. minutě to bylo 4:0. Turek zavezl míč po lajně a adresoval přesnou pozemní přihrávku napříč vápnem, kam si pohodově naběhl Řehoř a uklidil míč do sítě za bezmocného Lébla.

Konec kanonády v 50. minutě

Druhá půle musela přinést zázrak, aby Dříteň vybojovala body. V 50. minutě to ale bylo o už hrozivých 5:0. Balogh předal míč do zakončení Petscherovi a ten se v šestnáctce nemýlil. A stejný zakončovatel stál proti Léblovi i o pár sekund později, tentokrát ale vyšel ze souboje vítězně gólman. Utkání už se jen dohrávalo, domácí trestňák z ideální vzdálenosti neproměnil Řehoř, na druhé straně Nováček pokryl přímák Slepičky. V závěru utkání se ještě do dvou šancí dostal Vobořil a vedle hlavičkoval Kneys. Dříteň v zápase neměla nárok a Planá se tak svému protivníkovi vzdálila na rozdíl tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (záložník): Byl to až překvapivě jednoznačný zápas, na to, že se hrálo o druhé místo v tabulce. Do utkání jsme šli s tím, že se pokusíme na soupeře vlétnout a dát brzy gól, což se nám povedlo a tím jsme se uklidnili. Během patnácti minut to bylo 3:0, prakticky bylo po zápase a bylo jen otázkou, kde se skóre zastaví. Snad se na mě nikdo nebude zlobit, když řeknu, že utkání mohlo skončit dvouciferným rozdílem. Spálili jsme mraky šancí, hosté měli jednu tutovku v první půli a ve druhé byl nepříjemný "Pípův" trestňák, jinak se k ničemu nedostávali. Sedlo nám to celému mančaftu a hráli jsme jako kolektiv! Klukům bych se chtěl omluvit za svoji dřevěnost při neproměnění dvou jasných tutovek (úsměv).

TJ Dříteň
Petr Tupý (trenér): Dneska to bylo od začátku jasné. Kluci nebyli schopni plnit ani ty nejzákladnější věci, které jsme si v kabině řekli a dopadlo to tak, jak to dopadnout muselo.



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - M. Turek [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , R. Kubíček [-] (68. M. Sodomka [-] ) - F. Čertík [-] , J. Pintér [-] , T. Řehoř [-] , M. Beran [-] - P. Petscher [-] (59. J. Zedek [-] ) , L. Balogh [-] (77. P. Vobořil [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - D. Kříž [-] , T. Slepička [-] , L. Hošek [-] - O. Šíma [-] (55. A. Pícha [-] ) , M. Kovařík [-] (46. M. Werner [-] ) , T. Kovařík [-] , M. Tupý [-] - L. Pfeffer [-] , V. Pečenka [-] , L. Koudelka [-] (77. T. Pfeffer [-] )

ŽK: 41. M. Turek , 65. J. Zedek .
Hráči zápasu: T. Pintér , P. Petscher , L. Balogh - L. Pfeffer .
Místo: Planá. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Klimeš Jiří - Slepička, Škuthan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.