1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět Plaňáků vidělo žlutou kartu, Baloghovy branky jim stačily k výhře


Branky


1

Krumlov sehrál s Planou pěkný zápas, který nabídl zajímavý fotbal. Perličkou utkání je, že devět hráčů ze základní sestavy Plané vidělo žlutou kartu, ale druhému napomínání se každý z nich vyhnul...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krumlov šance měl, ale Nováček podržel

Plánští na začátku na soupeře vlétli a drželi hodně míč a vytvořili si i pár šancí. Že povedený zápas čeká na Balogha bylo jasné už z jeho první akce, kdy prošel přes dva beky a z hranice malého vápna zkoušel propasírovat míč na Petschera, ale hosté v poslední chvíli zasáhli. Planá se pak hodně divila odpískaným ofsajdům, které zastavily její průniky, a začal žlutý mariáš, kdy si hosté vysloužili převážně za řečnění karty. Hosté se ale dočkali i první branky. Řehoř na vlastní polovině získal míč a dal centr za beky, Balogh přesprintoval stopera a kličkou pod sebe se uvolnil ke střele, kterou dobíhající stoper šťastně pro hosty tečnul gólmanovi do protipohybu – 0:1. Střela Jana Pintéra z velkého vápna se mezi tři tyče nevešla. Pak ale Plánští polevili a dostávali se individuálními chybami pod tlak, Krumlov dokázal bleskově přejít k ofenzivě. Plánské hlavně pořádně větral šikovnými hráči po stranách hřiště. Nováček si tak rozhodně nemohl stěžovat na nedostatek práce a i s pomocí beků několik krizových chvil přežil bez úhony. Domácí rozhodně mohli litovat, že ze svých gólovek v první půli nevytěžili jedinou trefu.

Balogh se nemýlil

Planá druhou půli opět začala aktivně a po Beranově akci hned po rozehrávce střílel těsně vedle Balogh. Pak si ale oba týmy vybraly slabší chvíle a moc ke koukání hra nebyla. Pak přišla v 58. minutě druhá gólová situace. Beran namazal míč do ulice, Balogh si míč dal pod sebe a střelou z otočky na přední tyč a zvýšil na 2:0 pro Modrý balet, jak se Plánští nazývají na svém webu. Krumlov pak poslal do hry divizního Svobodu a začal se úspěšně tlačit do zakončení. Právě Svoboda nebezpečně hlavičkoval, ale Nováček jeho zakončení vytáhl nad břevno. Lexa pak na poslední chvíli odvrátil míč poskakující před brankovou čárou. Domácí se tak branky dočkali až v 86. minutě. Ale uznána byla k velké nevoli Plánských. Svoboda zatáhl míč po lajně, Rytíř se podle hostů dotkl před zakončením míče rukou, ale sudí ukázal ke kruhu – 1:2. Plánští vyfasovali další žluté za protesty, ale k jejich štěstí se rozhodčí trefoval do hráčů, kteří ještě napomenuti nebyli. Krumlov odehrál poslední minuty vabank, ale kýženého srovnání nedosáhl.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Jiří Carda (útočník): Před zápasem jsme již tradičně měli problémy se sestavou a musím poděkovat klukům z áčka, co nám přijeli pomoct. Zápas jsme nezačali dobře a do desáté minuty jsme mohli prohrávat tři nula, ale s trochou štěstí jsme neinkasovali a naopak převzali kontrolu nad zápasem a měli minimálně čtyři šance skórovat. Ale bohužel soupeř využil po tečované střele rychlý brejk a po poločase vedl jedna nula. Druhá půle začala víceméně méně stejně jako první, ale hosté dokázali skórovat, po dobře umístěné střele na přední tyč, poté se hosté zatáhli a předvedli kvalitní takticky vyzrálý výkon v obraně, tak jak tomu zkušenosti v jejich týmu velí. My jsme dokázali až korigovat skóre po pěkně akci útočníka A týmu Svobody a sporné situaci ve vápně, kde byla údajně ruka. Předvedli jsme dobrý výkon, ale neměli jsme potřebný klid a štěstí v zakončení především v první půli, soupeř má zkušený tým, plný výborných fotbalistů a právem chce postoupit výše. Naším nejlepším hráčem byl Prokop.

SK Planá
Jan Pintér (záložník): Dnes jsme odehráli takové všelijaké utkání. Krumlovští byli hodně běhavým a nepříjemným soupeřem. Chvílemi se nám dařilo, chvílemi to zase vůbec nebylo ono. Oba týmy měly v první půli několik příležitostí, ale naštěstí jsme se do vedení dostali my. Druhá půle byla víceméně o tom samém - šance na obou stranách, ale nám se opět Baloghem podařilo zvýšit. Poslední čtvrthodinu nás soupeř trochu zmáčkl a dokonce snížil na rozdíl gólu, ale vedení jsme si už pohlídali. Vyzdvihl bych Nováčka, který nás podržel v klíčových chvílích a dva góly Balogha. Ptáte se mě na karty, k těm se radši ani nechci vyjadřovat - my devět žlutých, domácí nula. Chvílemi byl výkon některých účastníků až k smíchu (úsměv).



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Čabaj [-] , V. Jakeš [-] , P. Vnuk [-] (46. J. Lacko [-] ) , M. Rytíř [-] - A. Prokop [-] , T. Kopřiva [-] , J. Poláček [-] , M. Fatura [-] (61. P. Svoboda [-] ) - J. Peťule [-] , J. Carda [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Sodomka [-] , D. Kneys [-] , T. Pintér [-] , M. Beran [-] - Z. Lexa [-] , T. Řehoř [-] , J. Pintér [-] , F. Čertík [-] - P. Petscher [-] (77. P. Vobořil [-] ) , L. Balogh [-] (90. T. Plojhar [-] )

ŽK: 13. P. Petscher , 15. T. Řehoř , 15. T. Pintér , 68. M. Beran , 86. J. Pintér , 86. J. Nováček , 88. L. Balogh , 89. F. Čertík , 90. Z. Lexa .
Hráči zápasu: A. Prokop - L. Balogh , J. Nováček .
Místo: Č. Krumlov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Křížovský Jiří - Votava, Janda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2015 16:43
Gratulace Planááááá....