Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí podruhé v sezóně zvítězili, Kordík měl svůj den


0

Netoličtí si po pádu z I.A třídy nepěkně zahrávají, když se po polovině zápasů namočili do sestupových vod. Tentokrát je překvapila Horní Planá, která podává značně nevyrovnané výkony. Jednou se nesejde ani v jedenácti hráčích, týden na to sehraje velmi vydařený duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kordík se trefil ukázkově

Hornoplánský trenér Souček to zmiňuje v pozápasových hodnoceních často – když se jeho tým sejde v kompletním složení, hraje vyrovnané zápasy. Tentokrát chyběl sice třeba stoper Šlak, ale oproti minulému zápasu, kdy Hornoplánských nebylo ani jedenáct, si kouč mohl libovat. A domácím neskutečně pomohl začátek zápasu. Mladý Komžák už ve 2. minutě vsítil vedoucí branku poté, co Kordík poslal pas na Bednáře, který ho zatáhl a nacentroval před bránu, kde už byl připravený zakončovatel – 1:0. Hosté dokázali odpovědět ve 26. minutě Kisvetrem. Pak ale ve 44. minutě sedl přímý kop Kordíkovi, který vymetl šibenici - 2:1. Pro hosty byl tento gól do kabin velkou ránou, ze které se v pokračování zápasu už pořádně nevzpamatovali.

Ryneš potvrdil domácí výhru

Ve druhém poločase pokračovali domácí v aktivním výkonu a v 64. minutě vzešel třetí gól od všudypřítomného Kordíka, který po spolupráci s Kvasničkou postrčil míč Rynešovi, který už zakončoval nechytatelně - 3:1. Klik s Kordíkem pak připravili v 83. minutě střeleckou pozici opět Rynešovi, který šel po přesném pasu sám na bránu a v zakončení opět nezaváhal - 4:1. Netolice tak nenavázaly na vydřené vítězství s Frymburkem, naopak Horní Planá se ze tří bodů radovala po třech zápasech.

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér): První půli jsme sehráli dobře, měli víc ze hry i více šancí. Hrozně nám pomohl rychlý gól. Ale velmi důležitým a zlomovým gólem byla branka na 2:1, po které se myslím Netolice položily. Ve druhém poločase už jsme vlastně hráli jen my, Netoličtí už si mnoho šancí nevytvořili. Pořád se vymlouvali na rozhodčího, který si myslím nepískal tak špatně. My jsme toho využili, dali další branky, po třetí brance se úplně složili. Vyzdvihl bych Kordíka, který měl prsty ve všech brankách. A také Klika, který s Kordíkem výborně zahrál na středu zálohy. Když se dokážeme sejít, tak si myslím, že nehrajeme až tak špatně."

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): Náš ostudný výkon plný hrubých individuálních chyb nemá smysl komentovat. Domácím blahopřeji k zaslouženému a jednoznačnému vítězství. Byli výrazně lepším týmem a názorně nám předvedli, jak se hraje o body.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - A. Kvasnička [-] , J. Boháč [-] , M. Truhlář [-] , T. Komžák [-] (75. P. Trančík [-] ) - M. Bednář [-] , T. Klik [-] , M. Kordík [-] , A. Kvasnička [-] - V. Ryneš ml. [-] (82. J. Foltýn [-] ) , J. Oškrda [-]

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - P. Beneš [-] , J. Lukáš [-] , M. Pešek [-] (85. P. Kvapil [-] ) , J. Urban [-] - D. Andres [-] (68. I. Cibuzar [-] ) , M. Řehoř [-] , S. Šulc [-] , F. Rokůsek [-] (54. M. Bálek [-] ) - L. Kisvetr [-] , P. Reindl [-]

ŽK: 56. J. Oškrda , 89. M. Truhlář - 70. J. Urban .
Hráči zápasu: T. Klik , M. Kordík .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 96. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - Kocina, Holub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.