2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv vyválčila v prořídlé sestavě cenný bod


Branky


0

Netolice nedokázaly využít absencí v soupeřově sestavě a nakonec byly rády, že Pešek dokázal v poslední minutě zápasu srovnat na 2:2...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remta čaroval a ještě přihrál na gól

S hosty to nevypadalo dobře už při pohledu na jejich poslepovanou sestavu a když navíc ve 2. minutě poslal domácí do rychlého vedení Cibuzar, nikdo by na na hostující celek nevsadil. Gól padl po secvičené akci, po centru dokázal Cibuzar dorazit do prázdné brány. Jenomže Zliv se semkla a začaly se dít věci. Ve 39. minutě Remta dlouhým výkopem vybídl Szabóa a ten už si v zakončení před Nárovcem věděl rady- 1:1.

To je Pešek, pomysleli si Zlivští

V 67. minutě dokázala Zliv jít překvapivě do vedení, když Hamáček uklízel míč do prázdné brány po nezištné přihrávce Szabóa, který nasměroval asistenci přes celé vápno na zadní tyč. Následně mohl dokonce zvýšit náskok hostů Vondrka, ale své šance se zalekl. Jinak ale byly Netolice v souvislém tlaku, jejich hráči ale chodili do plných. Možná pod dojmem blížícího se konce Zliv až v závěru uvolnila prostor a Milan Pešek se po narážce dostal do zakončení a proměnil. V 90. minutě tedy dokázali domácí srovnat na 2:2, Netolice zvládly vyrovnat na poslední chvíli, přesto mohly litovat - v zápase neproměnily nepočítaně gólovek, heroický výkon v bráně předvedl Remta, který je mužem číslo jedna stojícím za nakonec byť pouze jednobodovým ziskem Zlivi.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér Netolic): "Vypracovali jsme si řadu šancí, ale s jejich proměňováním jsme byli na štíru, to platilo po celý zápas. Nehráli jsme v optimální sestavě, ale to nic nemění na tom, že jsme byli lepší, soupeře jsme měli porazit. Přišli jsme o dva body a je to škoda. Zliv nás vyškolila z produktivity, využila dvou našich hrubek. Opravdu fantastický výkon předvedl jejich brankář, protože pochytal nemožné. Zliv vybojovala bod, ale sahala po třech. Výborně zahrál mladý Andres a vyrovnávající brankou korunoval výborný výkon Pešek."

SK Zliv
Vadim Rys (trenér Zlivi): "K zápasu jsme vinou doznívajících dovolených a neschválených fotografií na nových elektronických registracích dorazili s torzem týmu, kdy v útoku nastoupili náhradní brankáři. Tak jsme si řekli, že nemáme co ztratit, to platilo tím spíš po gólu inkasovaném už ve druhé minutě. Ale kluci se semkli, bojovali a když v v bráně gólman Remta pochytal i nemožné, vypadalo to, že si odvezeme tři body. O ty jsme přišli až gólem v poslední minutě. Každopádně za naší situace bereme i bod. Před kluky smekám klobouk a gólman Remta podal snad životní výkon!"



Sestavy


1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Pivoňka [-] , S. Šulc [-] , P. Beneš [-] , J. Lukáš [-] - M. Pešek [-] , V. Vlášek [-] , D. Andres [-] (79. J. Mügl [-] ) , I. Cibuzar [-] (68. L. Schönbek [-] ) - F. Rokůsek [-] (70. P. Kvapil [-] ) , L. Kisvetr [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - M. Novotný [-] , K. Vojč [-] , J. Zrun [-] - J. Čejka [-] (17. D. Klepal [-] ) , J. Szabó [-] , R. Nečas [-] , J. Kubeš [-] , F. Hamáček [-] - J. Vondrka [-] , D. Egner [-]

ŽK: 40. D. Andres , 82. M. Pešek - 11. J. Čejka , 57. J. Szabó .
Hráči zápasu: M. Pešek , D. Andres - J. Remta , J. Szabó .
Místo: Netolice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.