Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby patřilo Větřní


0

Zápas nabídl vše. Plno žlutých karet a jednu červenou. Emoce byly v plném proudu, hádali se všichni. O vítězství hostů rozhodl velezkušený Rudolf Weinhard, který se trefil hned dvakrát. Domácí bojovali přes hodinu v deseti a nutno uznat, že byli vyrovnaným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas nabídl vše, co k derby patří. Jak domácí, tak hosté prohráli úvodní kolo, takže oba celky potřebovali nutně bodovat. Zápas na specifickém hřišti v Nové Vsi nabídl opět plno soubojů a emocí. Jako první se z branky radovali domácí, když se po rohovém kopu v 27. minutě trefil Anderle mladší. Hned za šest minut bylo vyrovnáno, když se z penalty trefil Weinhard. Penaltě předcházel faul a červená karta pro Sekeru. Domácím bylo ještě hůře v 39. minutě, když se z přímého kopu trefil hostující Kotlár. Hosté si do poločasové přestávky odnášeli vedení.

 

V druhém poločase byla evidentní snaha domácích o vyrovnání. Sympatické bylo, že domácí nesložili zbraně a bojovali i v deseti. Hra byla místy velice neurovnána a nepřesná. Nakonec se domácí tíženého vyrovnání dočkali. Opět se jednalo o rohový kop a gólovým střelcem byl v 66. minutě Postl. Domácí se snažili dostat do vedení, ale museli si dávat pozor i na zadní vrátka, což se jim nepodařilo. V 86. Minutě rozhodl o vítězství Větřní přízemní střelou Weinhard. Na jeho trefu už domácí nesebrali dostatek sil, aby mohli odpovědět. Hosté si odvezli velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh
Erik Poula (brankář Domácí): Zápas byl vyhecovaný a vygradoval i červenou kartou. Jeden trestný kop a penalta otočily zápas. Druhý poločas musím smeknout před klukama, jak v deseti Větřní zatlačili na jejich půlku a zaslouženě vyrovnali. Bohužel pro nás hosté měli Rudu Weinharda, který jim pár minut před koncem zařídil vítězství.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč Větřní): V Nové Vsi jsme museli bodovat, protože jsme doma nezvládli bodově minulé kolo. Zápas moc fotbalové krásy nenabídl a bylo to ukopané vítězství, ale na to má vliv i malé hřiště, kde to technickým hráčům dělá problémy, protože se pořád jenom nakopává a je to jenom o soubojích. Bylo to klasické derby. Vítězství věnujeme našemu spoluhráči, kterému se narodil první syn Adámek. Přejeme hodně štěstí, zdraví a radosti.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - J. Brych [-] , M. Fober [-] , O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] - J. Vlček [-] , Z. Sekera [-] , M. Sekera [-] , J. Vejvoda [-] - J. Anderle st. [-] , J. Postl [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - M. Votýpka [-] , J. Sukdolák [-] , O. Dvořáček [-] , Z. Ginzel [-] - M. Přibyl [-] , Z. Ginzel ml. [-] , R. Weinhard [-] , M. Kotlár I. [-] - M. Homer [-] , P. Sikuta [-]

ŽK: 25. Z. Sekera , 32. E. Poula , 62. J. Anderle st. , 73. J. Anderle ml. , 87. J. Vlček - 69. M. Kotlár I. , 90. O. Dvořáček . ČK: 37. Z. Sekera .
Hráči zápasu: R. Weinhard .
Místo: Nová Ves.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.