3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva si doma poradila s Velešínem


Branky


0

V zápase bohatém na šance se z výhry radovali domácí, kteří byli v zakončení mnohem přesnější než hostující celek z Velešína. Za domácí se zápas povedl brankáři Kurucovi a kapitánovi Hostekovi, který otevřel skóre zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Lokádě" vyšel úvod na jedničku...

Úvod patřil domácí Lokomotivě, kterou dostal do vedení již ve 3. minutě její kapitán Hostek, který se prosadil křižnou střelou, když unikl po pravé straně. Další branku domácí přidali ve 20. minutě, když se po rohovém kopu hlavou prosadil Nechuta. Branka na 2:0 domácí uklidnila a hosté vycítili šanci, ovšem své šance využít nedokázali, a když už se trefil hostující Zimek, tak byl odmáván ofsajd. Loko si tedy odnesla do kabin příjemné poločasové vedení 2:0.

Marná snaha Velešína o snížení...

Hosté vyvinuli v druhém poločase enormní snahu o korekci výsledku, ale gól jim prostě nebyl přán. Jednak domácí brankář Kuruc měl den, a když už byl překonán zazvonila tyč a nebo byl gól z ofsajdu. Velešín nevyužil celou řadu šancí. Zuby si postupně vylámali Kukačka, Zimek a Kollár. Domácí kontrovali závarem kolem 65. minuty, kdy se jim během jedné minuty podařilo hned 2x nastřelit brankovou konstrukci hostující branky. Definitivně rozhodl v 87. minutě střídající Kadlec, který šikovně přehodil hostující brankáře Kothánka a uzavřel na konečných 3:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (domácí hráč): Spokojenost s výsledkem, ale hra v obraně by nám v zápase s produktivnějším soupeřem nestačila určitě na body nestačila. Na druhou stranu jsme dali 3 góly, což se nám dlouho nestalo, takže v koncovce tentokrát spokojenost.

FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér Velešína): Ani druhý zápas ve kterém máme herní převahu i více šancí body nepřinesl.Soupeř každou naši chybu potrestá. Ve třetí minutě kopeme roh a přímo z něj po odraženém míči jde soupeř sám na bránu a jde do vedení. Další aktivita a územni převaha vyrovnání nepřinese a z rohu kdy necháme trestuhodně volného hráče dostaneme druhý gól. Kontaktní gól nebyl opět uznán Zimkovi pro údajné postavení mimo hru. Druhý poločas přinesl podobný scénář. Dvě nastřelené tyče, tutovky Kukačky, Zimka, Kollara, další neuznaný gól a trest v podobě gólu v 87 min. Nutno uznat že domácí své šance proměnili zkušeně a ke konci druhé půle po brejku a závaru nastřelili tyč a břevno. Gratuluji jim k takticky přesně zvládnutému zápasu



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] , M. Pleskač [-] , O. Zajíček [-] - S. Nechuta [-] , T. Choutka [-] , P. Křiváček [-] , T. Tauber [-] (76. R. Kadlec [-] ) - L. Nebor [-] , D. Hostek [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - M. Opekar [-] , J. Zatloukal [-] , J. Severa [-] , F. Jaroš [-] - F. Zimek [-] , M. Kollár [-] , J. Falc [-] , T. Jirský [-] - F. Kukačka [-] , D. Petr [-]

ŽK: 61. L. Nebor , 64. M. Pleskač - 48. F. Jaroš , 67. J. Falc , 70. M. Kollár .
Hráči zápasu: D. Hostek , L. Kuruc .
Místo: Loko ČB.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.