1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák přišel o vítězství v 86. minutě!


Branky


0

V Hrdějovicích se odehrávalo bojovné utkání. V prvním poločase branka nepadla, i když šancí bylo dost. V druhé půli se dostali hosté po krásné kombinaci do vedení, které jim čtyři minuty před koncem vzal domácí kapitán Jordán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bez branek...

Úvod zápasu patřil hostujícímu celku, který se v prvních 10 minutách dostal dvakrát do zakončení. Nejdříve Příhoda z hranice vápna branku přestřelil a o pár minut později tentýž hráč mířil vedle branky. Poté se hra vyrovnala a lepším týmem začal být domácí tým, který těžil ze šancí Peška, který stejně jako Příhoda svými šancemi pohrdl. Hrál se celkem tvrdý zápas, kterému rozhodně nepomohl hlavní arbitr svou necitlivostí.

Čtyrák nevyužil své šance a v závěru za to zle zaplatil..

Úvod druhé půle patřil hostům, kteří si vypracovali několik střeleckých pokusů zpoza vápna a především tutovku v podání Příhody, který obešel brankáře Spěváka a z úhlu nastřelil jen spojnici. Domácí hrozili především závary po rohových kopech. V 57. minutě podržel míč Weiss a přihrál po lajně nabíhajícímu Klímovi, který střílenou přihrávkou po zemi vybídl ke skórování Marušku -0:1. Hosté pak pohrdli několika slibně se rozvíjejícími brejky a v závěru přišel trest. V 86. minutě jdou hosté pomalu tři na jednoho a situaci vyřeší nepřesnou nahrávkou, brankář Spěvák odkopne pod tlakem míč, který na půli prodlouží jeden z domácích hráčů tak, že vyšle domácího kapitána Jordána vstříc hostujícímu brankáři Sobolovi. Jordán Sobola obhodí a zakončuje na 1:1. Do konce chybí pár minut a ty se odehrávají před brankou Čtyráku. Nakonec zápas končí zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Jakub Novák (hráč Hrdějovice): Fyzicky velmi náročné utkání. První půli si soupeř koledoval minimálně o gól, ale neměli jsme štěstí v koncovce. S takto silným soupeřem jsme však rádi za bod, který je podle mě zasloužený.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér SK Čtyři Dvory: Dalo by se říci, že bod z venku je dobrý, ale bohužel gól na 1:1 jsme dostali čtyři minuty před koncem, kdy jsme začali být zbytečně pasivní. Propadl nám tam zbytečně balón. Vzhledem k průběhu hry je remíza zasloužená. Nyní se musíme připravit na Hradec.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Fajtl [-] , M. Kudrle [-] , V. Dolejšek [-] , P. Holomel [-] - M. Severa [-] , M. Netočný [-] , P. Kukačka [-] , D. Pešek [-] - J. Jordán [-] , J. Koutský [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - P. Salva [-] , M. Havelec [-] , M. Klíma [-] - M. Valenta [-] (83. P. Snížek [-] ) , V. Tlachač [-] , O. Marhoun [-] , T. Valta [-] - D. Maruška [-] (60. V. Slepička [-] ) , J. Příhoda [-] , L. Weiss [-]

ŽK: 63. M. Kudrle - 38. D. Maruška , 51. L. Weiss , 79. V. Slepička .
Hráči zápasu: J. Jordán - M. Klíma .
Místo: Hrdějovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.