5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 14:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec doma deklasoval Ledenice


Branky


28. M. Völfel , 39. D. Cettl , 40. M. Votava , 61. F. Grošek , 89. F. Votava
0

Domácí si připsali poklidné vítězství, jinak se průběh zápasu popsat nedá. Hradečtí diktovali tempo od úvodní minuty a proměňovali své šance. Nováček z Ledenic musel polknout hořkou pilulku v podobě "bůra".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první pohled měl Hradec příjemný los v prvních dvou kolech, kdy narazil na oba nováčky Ševětín a Ledenice. Už první kolo, ale ukázalo, že se nebude jednat o lehké zápasy, když Ševětín vyhrál ná půdě Hradce 1:2. Zřejmě díky zkušenosti z minulého týdne, domácí na svého soupeře vletěli a do poločasu si vypracovali vedení o tři branky, a kdyby byli domácí přesnější v koncovce možná mohlo být vedení i vyšší. Všechny tři branky padly jak přes kopírák. Skóre otevřel v 28. minutě Michal Völfel, kdy obdržel přihrávku ze strany. Ve 39. minutě Cettl zvyšoval na 2:0, když dostal parádní finální přihrávku opět od lajny. Hned za minutu na 3:0 zvyšoval Matěj Votava. Hosté byli rádi za poločasovou přestávku.

Druhá půle moc krásy nepobrala. Domácí drželi více míč na svých kopačkách a snažili se navyšovat skóre. V 61. minutě padl další gól, trefil se Grošek po kombinaci před velkým vápnem s Pavlem Völfelem a Benešem. O vítězi bylo více než jasno a zápas se spíše jen dohrával. Oba celky si vypracovali ještě nějakou tu šanci, ale gólem skončila už jen jediná. V 89. minutě na konečných 5:0 uzavřel Filip Votava. když po kolmici přeloboval brankáře Mičana. 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910 B
Pavel Völfel (záložník domácí): Byli jsme od začátku zápasu aktivnějším týmem, předváděli jsme pohledný kombinační fotbal. Proměňovali jsme konečně šance, což se nám v prvním utkání nepodařilo.

TJ Slavoj Ledenice
Jakub Fošum (hráč Ledenice): Soupeř byl fotbalovější po všech směrech. Doplněn myslím třemi hráči z A - týmu. Góly padaly po našich chybách. Soupeř hrál svojí hru a měl převahu.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - J. Rejthar [-] , O. Blažek [-] , P. Šuba [-] , M. Votava [-] - K. Voldán [-] , D. Cettl [-] , M. Völfel [-] , P. Völfel [-] - J. Beneš [-] , F. Grošek [-]

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Hladík [-] , M. Kopáček [-] , J. Fošum [-] - J. Filouš [-] , T. Hrubý [-] , M. Volf [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] - F. Benhák [-] , L. Herda [-]

ŽK: 33. P. Šuba , 33. M. Votava - 34. M. Volf , 36. J. Fošum , 64. M. Bez .
Hráči zápasu: J. Beneš , L. Rešl .
Místo: Tyršův st..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.