0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:15

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalová blamáž na Čtyráku skončila bez branek


Branky


0

Na českobudějoivckém sídlišti se odehrálo velice podprůměrné utkání. Favoritem utkáním byl samozřejmě domácí Čtyrák, který se sice potýká s marodkou, ale na to se vymlouvat nelze. Za celý zápas diváci viděli tři střely mezi tyče. Čistá tutovka k vidění nebyla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli mohli domácí nastoupit bez brankáře Sobolíka...

Úvod zápasu byl velice ospalý. Ani jedno z mužstev se nepřetrhlo při napadání soupeřovo rozehrávky, a tak se jen nakopávalo. Hra byl plná nepřesnostní. Domácí měli lehce navrch, a to díky standardním situacím, kterých v prvních 15 minutách zahrávali celkem dost. Ve 20. minutě Marhoun podržel míč a poslal ho v druhé vlně nabíhajícímu Příhodovi, který postupoval z boku sám na brankáře Rešla a svou levačku mu pouze vyprášil "betony". Ve 25. minutě sudí správně nařídil pauzu na pití, při které si domácí žolík Váňa všiml toho, že hře chybí mezihra (na dlouho to byl jediný moment, který stojí za zmíňku). Až ve 42. minutě agilní Klíma zatáhne balón po lajně a přízemním centrem najde Valentu, který střílí mimo. Ve 44. minutě Klíma kope nepovedený přímák. 

Trápení pokračovalo...

Druhý poločas nepřinesl zlepšení. V 51. minutě střílel nepřesně domácí Tlachač. V 61. minutě přišla první šance hostí, když přetažený centr ze strany nedokázal zakončit Voldán, trefil bránícího domácího hráče. V 65. minutě se rtuťovitý Klíma přesune na kraj zálohy a hned má dvě šance. Nejdříve ho vybídne z úhlu Marhoun a střela letí na vzdálenější tyč - vedle. O dvě minuty později Kíma stříli z totožné pozice a je vychytán brankářem Rešlem.  V 72. minutě Tlachač střílel mimo. Konec zápasu se dohrává povětšinou před brankou hostů. Domácí si dokážou několikrát vypracovat dobrou střelckou pozici, ale místo střeli přichází klička nebo nahrávka. V 87. minutě měl tři body na kopačce Snížek, ale jeho polo lob z úhlu Rešl vytáhl konečky prstů nad. Zápas dospěl k bezbrankové remíze, kterou hosté jistě berou. Domácí měli na víc, ale své hře nedokázali přidat tíženou nadstavbu v podobě vstřeleného gólu. 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Patrik Sobolík (brankář domácích): Hosté si přijeli pro bod a zápas podle toho vypadal. Diváci toho dnes moc neviděli ani z jedné strany. Od začátku nové sezóny nás trápí koncovka, a to se bohužel projevilo i dnes. Příští zápas už budeme muset bodovat na plno.

FK Jindřichův Hradec 1910 B
Lukáš Rešl (brankář hostů): Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř. Domácí mají velmi kvalitní tým a nám chyběli v tomto utkání tři hráči základní sestavy. Řekli jsme si že budeme zodpovědně bránit a snažit se hrozit z rychlých brejků. Takticky jsme zápas zvládli a domácí pustili jen minimálně do přímého ohrožení branky. Pochvalu zaslouží celý tým který se semkl a bojoval o ten jeden bodík pro který jsme jeli.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - P. Salva [-] , M. Havelec [-] , M. Klíma [-] - T. Valta [-] , O. Marhoun [-] (87. J. Chmel [-] ) , V. Tlachač [-] , M. Valenta [-] (56. V. Slepička [-] ) - D. Maruška [-] (39. P. Váňa [-] ) , L. Weiss [-] (82. P. Snížek [-] ) , J. Příhoda [-]

FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - D. Cettl [-] , O. Blažek [-] , M. Votava [-] (88. L. Králíček [-] ) , J. Rejthar [-] - F. Grošek [-] , V. Lorenc [-] , K. Voldán [-] , M. Völfel [-] - L. Stejskal [-] , J. Chyška [-]

ŽK: 43. K. Voldán , 89. L. Králíček .
Hráči zápasu: V. Tlachač , M. Klíma - L. Rešl .
Místo: Čt.Dvory.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.