0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní doma prohrálo se Slavií


Branky


0

Po prvním bezbrankovém poločase, rozhodl v druhé půli žolík Kantor a korunoval zlepšený výkon českobudějovického týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Slavie přijela s tím, že v první řadě musí uhlídat ostrostřelce Weinharda, což se dle slov trenéra Kladenského spíše podařilo. Celkově první poločas příliš fotbalové krásy nepobral. Více ze hry měli ovšem hosté z Českých Budějovic. Branku domácích ohrozil pouze Bohůněk po rohovém kopu, ale jeho hlavička mířila nad. Dále za zmínku stojí pouze střela Kindermanna, ale s tou si domácí brankář poradil.

 

V druhém poločase byla i nadále aktivnějším týmem Slavie, která hrozila výpady hlavně po stranách, ovšem chyběla jí lepší finální nahrávka. V 70. Minutě vybojoval míč Kindermann, ale i jemu chybělo řešení nastalé situace. V 77.minutě opět Kindermann vybojoval míč a nahrál ho před prázdnou branku Kantorovi, který se zasunutím míče za brankovou čáru neměl sebemenší problém. Jedinou šanci na vyrovnání měl domácí Kotlár, ale střela mu nesedla a hostující obránci dokázali odklidit míč do bezpečí. Pojistku měl dvakrát na kopačce Slípka, ale ani jeden z jeho pokusů v brance neskončil. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (záložník Větřní): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme potvrdit tři body z venku. Bohužel se nám to nepovedlo. Byl to klasický remízový zápas, ani na jedné straně nebylo moc šancí. Zápas moc krásy nepobral a rozhodla naše chyba v obraně ze 77.minuty. První poločas jsme měli lehce navrch my a druhý zase Slavie, která nás přehrála po fyzické a fotbalové stránce. Vyhrál šťastnější tým. Musíme být více aktivnější a agresivnější, a to hlavně směrem dopředu. Od hostů bych pochválil oba útočníky, kteří nám svou rychlostí dělali problémy.

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér Slavie): Byla to vydřená výhra. Podařilo se nám uhlídat stěžejního hráče domácích Weinharda. Druhý poločas jsme díky zlepšené hře dali Kantorem jediný gól zápasu.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - J. Dušek [-] , R. Soukup [-] , O. Dvořáček [-] (78. R. Radykhovskyy [-] ) , Z. Ginzel [-] - R. Weinhard [-] , P. Sikuta [-] , M. Kotlár I. [-] , M. Přibyl [-] - M. Kotlár [-] , M. Homer [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - M. Bohůnek [-] , O. Kindermann [-] , D. Vondroušek [-] , J. Hejna [-] (53. F. Pauch [-] ) - T. Vršitý [-] , D. Strobl [-] , M. Slípka [-] , P. Kladenský [-] (61. ) - P. Kindermann [-] (86. L. Kolárik [-] ) , L. Hromádka [-] (71. T. Dvořák [-] )

ŽK: 31. O. Dvořáček - 68. L. Hromádka , 70. D. Strobl , 75. M. Slípka .
Místo: Větřní.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.