1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jordán vystřelil v 90.minutě domácím tři body


Branky


0

Oba týmy procházejí menší krizí. Bylo tedy otázkou, který z týmu tu svou krizi ukončí. Povedlo se to domácím, díky trefě z 90.minuty. Hosté si na body z venku budou muset počkat do dalšího zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marné čekání na úvodní branku ...

V základní sestavě hostů nastoupili hned tři dorostenci. Domácím chyběli Koutský a Holomel, tudíž obě strany nebyli v kompletních sestavách. Souboj týmu, kterým se v posledních kolech hrubě nedaří. Hned ve 2.minutě měli šanci domácí, ale Říha Peška vychytal. V 7.minutě střílel Kotlas nepřesně z odraženého míče po rohovém kopu. Hosté se osmělili ve 14.minutě, když centr Šálka proletěl těsně okolo tyče Spěvákovi branky. V 17.minutě mohl Jordán otevřít skóre z přímého kopu, ale Říha perfektně konečky prstů vytáhl jeho pokus nad břevno. Ve 23.minutě se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, sudí ovšem jejich přání nevyslyšel. Ve 44.minutě Říha předvedl další povedený zákrok, když chytil hlavičku Jordána.

 

 

Kapitán Jordán rozhodl ...

Začátek druhého poločasu patřil domácím. Ve 48. minutě se do další šance dostal Jordán, ale svůj pokus nenamířil mezi tři tyče kaplické branky. V 52. minutě Kotlasovo střela zatancoval na břevněŘíhovi branky. A to bylo na dlouhou dobu od domácích vše. V 69.minutě se do slibné příležitosti dostal hostující Křemenský, když ho parádně našel Šálek, bohužel pro hosty trefil jen břevno Spěvákovi branky. V 78.minutě domácí ztratili míč, ke kterému se dostal Šálek, který přihrál Preuslerovi, který stál sám před golmanem Spěvákem, výsledkem byl lob až za břevno. V 90.minutě padlo rozhodnutí, když se za vápnem dostal ke střele domácí kapitán Jordán a trefil se přesně pod břevno. Hosté už se na odpověď nezmohli.

 

Fota ze zápasu pořídil Libor Granec

 

 SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Jakub Novák (hráč Hrdějovice): I když to byl boj, všem se ulevilo, že jsme po delší době vyhráli a do dalšího zápasu můžeme jít zase s klidnější hlavou.




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - L. Kučera [-] , M. Kudrle [-] , M. Sloup [-] , J. Turek [-] - M. Kotlas [-] (67. A. Pražský [-] ) , L. Bohatý [-] , P. Kukačka [-] , M. Netočný [-] - D. Pešek [-] , J. Jordán [-]

TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - T. Kebl [-] , R. Křemeský [-] , P. Janura [-] , J. Štrbačka [-] - V. Kuchař [-] , M. Hami [-] , T. Urban [-] (67. J. Flaška [-] ) , J. Doubrava [-] - A. Preusler [-] , S. Šálek [-]

ŽK: 84. P. Kukačka - 37. J. Doubrava , 82. S. Šálek .
Hráči zápasu: L. Kučera , M. Kudrle .
Místo: Hrdějovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.