1:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec začal úřadovat ve druhém poločase


Branky


0

V tomto kole hostila Kaplice na svém hřišti béčko Jindřichova Hradce a chtěla konečně ukončit smolnou sérii tří zápasů bez vstřeleného gólu. To se domácím nakonec povedlo, bohužel pro ně to však tři body nepřineslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle…

První větší šanci zápasu měli na svědomí hosté. Ve 3. minutě zahrávali roh, po kterém následoval centr z pravé strany a hlavička Pavla Völfla, která se však mezi tři tyče Ottenschlägerovy branky nevešla. Domácí kontrovali v 10. minutě střelou Šálka, ale ani on neměl přesně seřízenou mušku a minul. O pár minut později zahrozili kapličtí znovu, tentokrát po centru Smolena z levé strany prověřil pozornost gólmana Rešla svou střelou Micák. Zanedlouho poté na druhé straně opět hlavičkoval nepřesně Völfl po centru Beneše. Ve 24. minutě po výborně kopnutém přímém kopu Šálka zvonila pouze tyč Rešlovy branky. Ve zbývajících 20 minutách prvního poločasu převzali iniciativu do svých rukou hosté. Nejprve unikl po levé lajně Cettl, svou přihrávkou vybídl Voldána, který však rozvlnil pouze boční síť. Ve 34. minutě využili hosté zaváhání domácích a zahrozili z rychlého protiútoku, který ale svým dobrým vyběhnutím zmařil gólman Ottenschläger. Ten musel zasahovat znovu ještě tři minuty před koncem poločasu, kdy vychytal hlavičku Cettla.

Jindřichův Hradec začal trestat…

V prvním poločase se hosté nejspíše zastřelovali, ale v tom druhém už mířili přesně. V 52. minutě rozvlnil poprvé síť za zády domácího brankáře Stejskal, který zužitkoval uvolnění a přesný centr svého spoluhráče Voldána. O dvě minuty později se sám Voldán pasoval do role střelce a po zpětné přihrávce Beneše zvyšoval skóre již na 0:2. Netrvalo dlouho a radovali se i kapličtí, když v 57. minutě oslovil Beneš svou kolmicí Smolena, jehož prudký centr do vápna uklidil nekompromisně pod břevno Daniel. Pro něj to byla premiérová trefa v kaplickém áčku a stihl ji dát za pouhou minutu svého pobytu na hřišti. V 64. minutě vychytal Ottenschläger dalším ze série dobrých zákroků Pavla Völfla. Následovaly tři gólové šance domácích, ti je však nedokázali využít. Nejprve Smolen krásnou přihrávkou vyslal do sóla kapitána Januru, ten však tváří v tvář gólmanu Rešlovi postrádal klid v zakončení a jeho pokus skončil pouze na boční síti. O pár minut později přihrával Kuchař na Smolena, po jehož centru do šestnáctky pálil z první Janura, ale jeho střelu zázračným zákrokem zlikvidoval gólman Rešl. V 75. minutě se probil do vápna z pravé strany Janura, následovala zpětná přihrávka na Micka, ale do jeho střely i následné dorážky se postavil jeden z jindřichohradeckých obránců. Hosté tedy tyto tři vyložené šance přečkali a v 79. minutě trestali. To našel Beneš svou přihrávkou ve střelecké pozici Votavu a ten se nemýlil, 1:3 pro hosty. O tři minuty později přidal pomyslný hřebíček do rakve Kaplice znovu Votava, jehož střelu vyrazil brankář domácích pouze na tyč, od které doputoval míč až za brankovou čáru.

Fotografie ze zápasu pořídil Libor Granec

 SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice
Libor Granec: Kapličtí se trápí v koncovce, což se naplno prokázalo i v domácím duelu s B týmem Jindřichova Hradce. Soupeř byl v koncovce produktivnější, a i proto je jeho vítězství zasloužené.




Sestavy


TJ Spartak Kaplice
V. Ottenschläger [-] - P. Janura [-] , F. Hejna [-] (83. J. Pečenka [-] ) , T. Kebl [-] , M. Románek [-] - D. Smolen [-] , P. Micák [-] , V. Kuchař [-] (76. M. Zifčák [-] ) , M. Hami [-] - S. Šálek [-] (56. R. Daniel [-] ) , A. Preusler [-] (83. M. Urazil [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - M. Votava [-] , L. Stejskal [-] , V. Lorenc [-] , P. Šuba [-] (52. F. Votava [-] ) - D. Cettl [-] , D. Svoboda [-] , P. Völfel [-] , K. Voldán [-] (88. J. Chyška [-] ) , M. Völfel [-] - J. Beneš [-]

ŽK: 58. P. Micák - 46. D. Svoboda , 51. P. Völfel , 75. L. Stejskal , 82. M. Völfel .
Hráči zápasu: R. Daniel - L. Rešl , F. Votava , L. Stejskal , K. Voldán .
Místo: Kaplice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mráz Roman - Šimšík Jan, Řehoř Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.