5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda opět nadělovala, tentokrát dostal bůra Jindřichův Hradec!


Branky


10. C. Novotný (p.) , 30. C. Novotný , 74. A. Arnold , 80. C. Novotný , 84. P. Šteyer
0

Další vysoké vítězství zaznamenala v tomto kole Dobrá Voda, která na svém hřišti přivítala rezervu Jindřichova Hradce. Hosté si na zpáteční cestu přibalili pětigólovou nadílku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše odstartovala penalta v 10. minutě...

Aktivní nástup do zápasu se domácím vyplatil. Odměnou jim byl pokutový kop v 10. minutě zápasu, který nařídil sudí za hraní rukou hostujícího hráče ve vápně. Míč si na penaltový puntík postavil nejlepší střelec soutěže Novotný a s klidem proměnil. Následujících dvacet minut hry žádnou branku ani na jedné straně nepřineslo. Dalšího gólu se diváci dočkali ve 30. minutě, kdy opět skóroval Novotný, tentokrát z přímého kopu. Zároveň to byla poslední trefa první pětačtyřicetiminutovky a domácí tak odcházeli do šaten s dvougólovým vedením.

Novotný završil hattrick...

I druhý poločas byl v režii Dobré vody, ale pojistka v podobě třetí branky dlouho nepřicházela. Domácí se však nakonec dočkali. V 74. minutě zvyšoval stav utkání na 3:0 Arnold, kterému po standardní situaci přiťukl míč Hanzal. Rozhození hráči Jindřichova Hradce se sotva vzpamatovali z třetí branky ve své síti a opět zaúřadoval Novotný. Ten svou střelou k tyči dovršil hattrick a nejspíše tak definitivně rozhodl o tom, že tři body zůstanou na Dobré Vodě. Domácí však ještě neměli dost a v 84. minutě přidali pátou branku utkání. Mezi střelce se po skrumáži v pokutovém území zapsal střídající Šteyer. Hosté tak inkasovali nepopulárního bůra a gólmana domácích Pauera nedokázali překonat ani jednou.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek: Zápas se hrál na doslova hrozném terénu, ovšem nám se na něm podařilo sehrát několik pohledných kombinačních akcí, po kterých přicházely gólové příležitosti. Naopak hosté za celý zápas naší branku nijak vážněji neohrozili. Střelecky se zase probudil Novotný, který dokázal vsítit hattrick. Obranu s přehledem dirigoval stoper Peleška.




Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Peleška [-] - T. Bartoš [-] , J. Hanousek [-] , F. Šafránek [-] , J. Dráb [-] , C. Novotný [-] - R. Hanzal [-] (86. R. Candra [-] ) , A. Arnold [-] , P. Zayml [-] (84. P. Choboda [-] ) , M. Nedvěd [-] (46. P. Šteyer [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - M. Votava [-] (80. J. Chyška [-] ) , L. Stejskal [-] , J. Rejthar [-] - T. Havlík [-] , D. Svoboda [-] , D. Cettl [-] (69. M. Fiža [-] ) , P. Völfel [-] , M. Völfel [-] - F. Grošek [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 33. C. Novotný - 30. P. Völfel , 57. D. Svoboda , 71. J. Beneš , 72. M. Fiža , 81. L. Rešl .
Hráči zápasu: J. Peleška , A. Arnold , C. Novotný .
Místo: D.Voda. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - Ťupa Michal, Šíma Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.