2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda doma body nerozdává!


Branky


15. J. Dráb , 61. R. Hanzal
1

Dobrá Voda napravila na domácím hřišti zaváhání z minulého kola ve Velešíně a stále jí tak patří první příčka tabulky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali brzy vedení...

I tentokrát se hrálo na Dobré Vodě na hodně těžkém terénu, ale ten byl koneckonců pro oba týmy stejný. Lépe vstoupili do utkání domácí, když se ujali vedení už v 15. minutě. Po povedené individuální akci dokázal brankáře Sýkoru překonat Jiří Dráb a strhl tak vedení na stranu Dobré Vody. Domácí si v průběhu první pětačtyřicetiminutovky vypracovali ještě několik další slibních šancí, ale ani jednu z nich k jejich smůle využít nedokázali. Hosté se do žádných vážnějších akcí nedostávali, dobrou příležitost ke skórování však měli ze standardní situace, proti ale byla dobrovodská jednička mezi třemi tyčemi Pauer. Do šaten tedy v poločase odcházeli spokojenější domácí, kteří měli na své straně jednobrankové vedení.

Dobrá Voda přidala ještě jeden gól...

I druhý poločas byl spíše v režii domácího celku. V 61. minutě převedli fotbalisté Dobré Vody ukázkovou kombinační akci, na jejímž konci stál Hanzal, který za ní udělal gólovou tečku a poslat tak svůj tým už do dvougólového trháku. Domácí mohli své vedení ještě několikrát pojistit, ale jakoby se spíše začali předhánět v zahazování vyložených šancí. Hosté tak ještě mohli živit naději a pokusit se se stavem utkání něco udělat, jenže v 53. minutě viděl Koláček červenou kartu a v deseti hráčích už se Bavorovice jen horko těžko dostávali k nějakým útočným akcím. Dobrá Voda tedy i přes pohrdání gólovými šancemi své vedení uhájila až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra a dál tak na prvním místě kraluje tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Hráli jsme zápas na hodně těžkém terénu proti soupeři, který má v kádru hned několik vysokých hráčů, takže nám bylo jasné, že budou hrozit především ze standardek. V prvním poločase se nám podařilo vstřelit gól po individuální akci Drába a naše další šance zůstaly nevyužity. Soupeř měl jedinou šanci po standardce. Ve druhém poločase jsme přidali druhý gól po krásné kombinační akci. Zápas mohl skončit daleko vyšší rozdílem, ovšem pak už jsme nedokázali proměnit i ty nejvyloženější šance. Hosté si nechali dát zbytečnou červenou kartu a v deseti lidech si už ve druhém poločase nedokázali vytvořit žádnou gólovou příležitost.

TJ Bavorovice
Karel Kladenský (trenér):



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Peleška [-] - C. Novotný [-] , O. Zavřel [-] (75. J. Marek [-] ) , J. Hanousek [-] , I. Neubauer [-] , J. Dráb [-] , F. Šafránek [-] (79. P. Choboda [-] ) - P. Šteyer [-] , R. Hanzal [-] , A. Arnold [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] , J. Anton [-] , D. Koláček [-] , D. Granov [-] - T. Kučera [-] , P. Boubal [-] , D. Novák [-] , R. Hanousek [-] - J. Martiš [-] , S. Vokurka [-] (63. D. Eliáš [-] )

ŽK: 45. F. Šafránek - 25. D. Koláček , 36. R. Hanousek . ČK: 53. D. Koláček .
Hráči zápasu: J. Dráb , R. Hanzal .
Místo: D.Voda. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rinth Jan - Hanes Tomáš, Landík Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 11. 2015 15:01
Trenér hostí se rozpovídal :o