1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaplice po sestupu začíná vítězně


Branky


0

Kapličtí fotbalisté na svém hřišti přivítali juniorku Roudného. Domácím se podařilo vydolovat tři body za nejtěsnější možnou výhru. Jediným střelcem utkání byl v 16. minutě domácí útočník Řežáb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koranda domácí do dvoubrankového trháku nepustil..

Jednalo se o šlágr kola, kdy se potkal sestupivší tým z KP a druhý tým loňské 1.A! V úvodu byli aktivnější hosté, když jako první zahrozili po rohovém kopu. Domácí přispěchali s odpovědí vzápětí, když si míč vyměnil Janura s Markem a Kouba minul branku. V 16. minutě padla první a poslední branka zápasu. Trefil se Řežáb, který využil přihrávky Kebla a chladnokrevně střelou pod břevno rozvlnil síť za Korandovými zády. Hosté měli sice územní převahu, ale k nějakému kloubnému zakončení se nepropracovali. Ve 25. minutě mohlo být 2:0, ale domácí borci nedokázali po rohovém kopu dotlačit míč za brankovou čáru. Ve 42. minutě se hostující brankář Koranda zaskvěl, když parádně chytil střelu Janury. Hned ve 44. minutě po chybě hostujícího kapitána Matouška míříl na Korandu, další útok domácích, ale ani ten brankou neskončil.

Úvodní tlak v druhé půli domácí ustáli..

Začátek druhé půle se dostal domácí tým pod tlak. Brankář Kopřiva musel řešit hned několik ošemetných situací. Ve 49. minutě Lerch Daniel kopal přímák. O pár minut později Martin Lerch hlavičkoval velice nebezpečně. V 54. minutě přiletěl do vápna Kaplice dlouhý centr na zadní tyč, který za Kopřivova záda usměrnil Daniel Lerch, bohužel pro roudenské na brankové čáře číhal Doubrava a míč vykopl. V 59. minutě hlavičkoval Kubeš, ale ani on si na výborně chytajícího Kopřivu nepřišel. V 77. minutě mohli domácí udeřit z brejku, ale Preusler pohrdl Smolenovou zpětnou přihrávkou a branku minul. Do konce zápasu dokázeli hosté udělat pár záváru a domácí měli rozhodnutí na svých kopačkách po brejku, který zakončoval Doubrava. Diváci už žádnou branku neviděli, a tak domácí mohli slavit první vítězství v letošním ročníku 1.A!

 

V galerii si můžete prohlédnout fotografie ze zápasu, která pořídil Libor Granec.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice
Michal Rybák (trenér Spartak Kaplice): Věděli jsme, že Roudné nebude lehký soupeř a v utkání se to projevilo. My jsme ale chtěli v prvním domácím utkání bodovat a to se nám nakonec povedlo, i když musím přiznat, že i s velkou dávkou štěstí. Kluci však nechali na hřišti vše a proto jsme vyhráli. A mohlo to být i větším rozdílem, protože jsme ještě neproměnili řadu šancí, ale Roudné hodně zlobilo ze standardek. Takže s výsledkem velká spokojenost, ale je to jen první krůček z mnoha.




Sestavy


TJ Spartak Kaplice
L. Kopřiva [-] - J. Doubrava [-] , M. Románek [-] , D. Smolen [-] , O. Kouba [-] - T. Kebl [-] , P. Janura [-] , F. Kouba [-] , F. Marek [-] - R. Řežáb [-] , A. Preusler [-]

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - F. Matoušek [-] , M. Lerch [-] , F. Vávra [-] , J. Vogl [-] - M. Bartoš [-] , A. Trejbal [-] , F. Král [-] , D. Lerch [-] - M. Bartizal [-] , C. Silva [-]

ŽK: 65. J. Doubrava - 86. A. Trejbal .
Hráči zápasu: R. Řežáb , L. Kopřiva .
Místo: Kaplice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.