0:3
(0:1)
15. O. Prášil
48. J. Vorel (p.)
53. J. Vorel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivínská série pokračuje!


Branky


15. O. Prášil , 48. J. Vorel (p.) , 53. J. Vorel
0

Ani tentokrát fotbalisté Protivína nezaváhali a svou sérii neporazitelnosti prodloužili již na pět zápasů v řadě! Osek však dokázal rozjetou protivínskou mašinu potrápit. I když tomu výsledek moc neodpovídá, bylo k vidění velmi vyrovnané utkání s množstvím šancí na obou stranách.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svého soupeře za jeho laxní přístup nepostrestali...

Po předchozích čtyřech výhrách možná hráči Protivína očekávali, že další vítězství bude samozřejmostí a získají ho bez větších problémů. Podle toho také vypadal jejich vstup do utkání, kdy jim chyběl pohyb i přesnost. Osek se toho okamžitě snažil využít a vypracoval si několik slibných příležitostí, které však bohužel pro ně postrádaly přesné zakončení a následoval trest. Potvrdilo se staré ale osvědčené rčení "nedáš, dostaneš". Po rozehrané standardní situaci si našel odražený míč protivínský Ondřej Prášil a ten se již nemýlil. Dodal tak trochu klidu na kopačky hostů, ale tlak domácích pokračoval. Osek se prezentoval pohlednou ofenzivní hrou a obrana Protivína měla co dělat, aby si poradila s dobře zahrávanými standardními situacemi a nebezpečnými pasy. Své těsné vedení si však protivínští zvládli do konce prvního poločasu pohlídat.

Brzká penalta nejspíše rozhodla...

Úvod druhého poločasu se domácím vůbec nepovedl a hned ve 48. minutě kopali hosté pokutový kop, který s přehledem proměnil Jaromír Vorel. Tento rychlý gól nejspíše rozhodl o osudu celého utkání. Než se opaření domácí stihli vzpamatovat, tak museli v 53. minutě lovit míč ze své sítě po třetí. O pomyslný poslední hřebíček do rakve se postaral opět Jaromír Vorel, tentokrát gólem ze hry a rozšířil tak své střelecké konto na dva zásahy. Osek se už z této rány vzpamatovat nedokázal a mohl tak pouze litovat nevyužitých šancí z úvodu zápasu.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (brankář FK Protivín): Prvních 20 minut jsme byli asi ještě na cestě, byli jsme dezorientovaní, pomalí, laxní, bez pohybu.. Domácí nastoupili aktivně a měli několik náznaků šancí.. Naštěstí nás po odraženém míči po standartce trochu uklidnil Ondra Prášil. Domácí to trochu zchladilo, ale stále byli nebezpeční křižnými balóny a standardkami, se kterými jsme si horko těžko poradili. Zásadní byla podle mě brzká penalta ve druhé půli. Fotbalově jsme dnes asi lepší nebyli, ale ukázali jsme charakter, bojovnost a máme to, pro co jsme do Oseku jeli, a to jsou body.



Sestavy


TJ Osek B
L. Lízal [-] - J. Mráz [-] , M. Kroupa [-] (80. O. Šípek [-] ) , O. Mareš [-] (65. V. Ježek [-] ) , F. Frček [-] , R. Kuneš [-] (46. J. Diviš [-] ) , J. Baloušek [-] - L. Blažečka [-] (55. Š. Šůs [-] ) , J. Hájek [-] , D. Roubín [-] (65. J. Hájek [-] ) - K. Hoch [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Vojík [-] , L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] - J. Moravec [-] , O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , J. Vojta [-] (79. L. Veselý [-] ) - J. Vorel [-] (89. P. Sládek [-] )

ŽK: 38. D. Roubín , 58. L. Lízal - 74. Z. Vorel .
Hráči zápasu: J. Mikulenka , O. Prášil , J. Vojta , J. Vorel .
Místo: Osek. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - Tauber Lukáš, Písek Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.