2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 14:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín je i nadále suverénní!


Branky


0

Fotbalisté Protivína stále nenašli přemožitele. Tentokrát si na domácím hřišti dokázali poradit s Blatnou a svou vítěznou šňůru tak prodloužili již na šest zápasů v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na první gól…

V Protivíně bylo k vidění velmi kvalitní a pohledné utkání z obou stran. Obě dvě mužstva si uvědomovala sílu svého soupeře a nechtěla se dopustit zbytečných chyb, které by mohly být smrtící. Celý první poločas byla hra vyrovnaná a čekalo se na první gól. Ten nakonec těsně před přestávkou přišel, a to z kopačky Jana Moravce, který svou krásnou střelou ve 40. minutě strhl vedení na stranu domácích. Posledních pět minut prvního poločasu se již skóre neměnilo a do kabin tak šli spokojenější protivínští.

Domácí přidali pojistku…

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Dobře taktický hrající mužstva předváděla opravdu pěkný fotbal. Postupem času začínali mít hru více pod kontrolou domácí. Hosté se snažili stav utkání srovnat, ale jejich pokusy končily na pevné domácí obraně. V 78. minutě naděje Blatné vyhasly nadobro. Gólovou pojistku domácích přidal střelec Jaromír Vorel a o osudu utkání bylo jasno. V závěru zápasu už Protivín soupeře k ničemu nepustil a s přehledem uhájil své vítězství. Gólman Marek Hanus si na své konto může připsat další čisté konto.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář FK Protivín): Myslím, že utkání mělo kvalitu krajského přeboru, potkala se mladá, ale takticky vyspělá mužstva. Bylo vidět, že se máme dobře navzájem přečtené a nehraje se hurá fotbal, jak možná někteří čekali. Bylo to o prvním gólu a ten jsme díky Moravcově krásné střele dali my! Hosty jsme až na jedno břevno do ničeho nepustili a velkým odhodláním, nasazením a kolektivním výkonem si došli pro 3 body.




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] , J. Vojík [-] - J. Vojta [-] (85. M. Bartuška [-] ) , Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] , L. Veselý [-] (66. P. Bartuška [-] ) - J. Vorel [-] , J. Moravec [-] (84. L. Ruczkowski [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Viták [-] , M. Kůst [-] (83. M. Sedláček [-] ) , J. Sýkora [-] , P. Čadek [-] - D. Formánek [-] (72. ) , M. Mišiak [-] , L. Motyka [-] , O. Křivanec [-] - P. Stulík [-] (83. J. Merašický [-] ) , R. Peleška [-]

ŽK: 5. J. Vojík , 51. O. Prášil , 90. Z. Vorel - 58. M. Kůst .
Hráči zápasu: J. Vorel , L. Hála , J. Moravec - O. Křivanec .
Místo: Protivín. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Šimšík Jan - Jzugrafov Svyatoslav, Zabilka Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.