1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Sezimáku se body dělily


Branky


0

Na 1.A třídu v sobotu v Sezimáku zavítal obdivuhodný počet zhruba 300 diváků. Oba týmy je fotbalem bavily, ale žádná gólová přestřelka se nekonala a zápas nakonec skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté aktivnější, domácí efektivnější...

Od úvodních minut zápasu měli možná poněkud překvapivě více míč na svých kopačkách hosté z Větrov a domácí moc do hry nepustili. Bohužel pro Větrovy se žádná z jejich akcí neujala a gólman domácích Bárta zůstával nepokořen. Ve 23. minutě přišel trest. Po závaru v pokutovém území hostů se dokázal nejlépe zorientovat Aleš Němec, který si našel odražený míč a rozvlnil síť. Do té doby dobře hrající Větrovy jako by tento gól poněkud opařil a zbytek prvního poločasu už se do žádné větší šance nedostaly.

Větrovy ukázaly bojovného ducha...

Hosté si o poločasové přestávce uvědomili, že ještě není nic ztraceno a podle toho také nastoupili do druhé půle. Navázali na hru, kterou předváděli v úvodu zápasu a znovu vyvinuli na svého soupeře tlak. Výsledkem toho bylo několik velmi dobrých šancí. Nejprve minul odkrytou branku domácích Radim Pfeifer a zanedlouho poté tentýž hráč zahrozil znovu, když dokázal kličkou překonat vyběhnuvšího gólmana Bártu, ale ani tentokrát jeho akce gólem neskončila. Hosté se nakonec přeci jen dočkali vytoužené branky. Jako správný kapitán vzal na sebe v 70. minutě odpovědnost Aleš Purman a bylo srovnáno. Do konce zápasu už se nikdo prosadit nedokázal a oba týmy se tak rozešli smírně.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
Aleš Kutner (hráč Sokol Sezimovo Ústí): V tomto utkání jsme nechtěli brát nic jiného než 3 body. Nakonec ale musíme být rádi za remízu. Soupeř byl, hlavně ve druhém poločase, kdy spálil hned několik tutovek, lepší. Spíš než výsledek mě trápí další dvě vážná zranění našich hráčů. Pochválil bych brankáře Bártu a stopera Vilímka.

SK KAVAS Větrovy
Radim Pfeifer (hráč SK KAVAS Větrovy): Začátek zápasu byl možná trochu překvapivě v naší režii a soupeř na to nedokázal do poloviny poločasu zareagovat. Bohužel pro nás se však Sezimák ujal vedení jako první, když se k odraženému míči ve vápně dostal Aleš Němec. Po změně stran jsme znovu začali soupeře přehrávat a dostávali jsme se do vyložených šancí. Nejprve jsem trestuhodně minul odkrytou branku domácích a poté jsem znovu já dokázal obejít vyběhnuvšího brankáře Bártu, ale ani tentokrát jsem gól dát nedokázal. K naší velké radosti se nakonec podařilo vyrovnat Alešovi Purmanovi. Zápas nakonec skončil remízou, za kterou myslím, že byl soupeř rád. Na straně domácích nejvíce hrozil svou dobrou střelou Kutner a u nás bych vyzdvihl výkon Petra Klejny, který připravoval výborné šance.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - L. Šebek [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] , M. Pěknice [-] - D. Hladík [-] (84. R. Chvojka [-] ) , O. Martínek [-] (38. J. Bartáček [-] ) , A. Kutner [-] , P. Sazma [-] - A. Němec [-] , P. Nikl [-] (59. J. Fák [-] )

SK KAVAS Větrovy
Z. Blažek [-] - J. Sedláček [-] , J. Říha [-] , V. Koudelka [-] - M. Jelínek [-] (76. ) , R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] , R. Trantýr [-] , T. Bílek [-] , P. Flachs [-] - P. Klejna [-]

ŽK: 70. A. Kutner , 88. P. Sazma .
Hráči zápasu: R. Bárta , A. Němec , A. Kutner - A. Purman , P. Klejna .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 286. Rozhodčí: Rinth Jan - Novotný Jiří, Křížovský Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.