2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumavské derby ovládl Vimperk!


Branky


41. R. Mach , 53. Z. Švihel - 16. M. Šíp , 25. J. Král , 58. J. Král
0

Sedmém kolo fotbalové 1. A třídy proti sobě svedlo dva rivaly ze Šumavy, a to domácí Vacov a hostující Vimperk. Vítězství v derby nakonec slavili hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení...

Lepší vstup do utkání zaznamenali hosté, kteří se v 16. minutě ujali vedení 0:1. Domácího gólmana Láchu překonal Martin Šíp. Za dalších devět minut se vimperští radovali znovu. Tentokrát se na střeleckou listinu zapsal svým gólem Josef Král a poslal tak svůj tým do dvoubrankového vedení. Ještě do konce prvního poločasu stihli domácí přijít s gólovou odpovědí, když se o snížení na 1:2 postaral Radovan Mach. První poločas tedy nabídl divákům tři góly a do šaten šli přece jen o něco spokojenější hosté, kteří měli vedení na své straně.

Domácí vyrovnaný stav moc dlouho neudrželi...

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a dočkali se vyrovnání. V 53. minutě poslal míč za záda gólmana Hrubého Zdeněk Švihel a misky vah se tak vyrovnali. To však nemělo dlouhého trvání. Za necelých pět minut získal vedení zpět na stranu Vimperku svou druhou trefou v utkání střelec Josef Král. I přes veškerou snahu se již domácím se stavem utkání nic udělat nepodařilo. Vimperk uhlídal své těsné vedení až do závěrečného hvizdu, o dva body tak předskočil svého soupeře v tabulce a posunul se na průběžné čtvrté místo. Uvidíme, zda dokáže potvrdit tři body z půdy Vacova i v příštím kole, kdy ho čeká nelehký soupeř z Týna nad Vltavou. Vacovu se nadcházející víkend postaví do cesty Vodňany.



Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - G. Bujok [-] , M. Moutelík [-] , V. Uhlíř [-] - R. Mach [-] , J. Mls [-] , V. Blahout [-] , F. Roučka [-] (46. Z. Švihel [-] ) - V. Zábranský [-] , F. Zitta [-] , J. Ketzer [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Děd [-] , J. Blahout [-] , M. Sedláček [-] , J. Děd ml. [-] - V. Pankratz [-] (79. P. Samohejl [-] ) , J. Král [-] , J. Pospíchal [-] , O. Málek [-] (90. P. Vondrášek [-] ) , M. Tischler [-] , M. Šíp [-] -

ŽK: 78. M. Moutelík - 53. J. Děd , 55. M. Šíp .
Hráči zápasu: R. Mach , Z. Švihel - M. Šíp , J. Král .
Místo: Vacov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dvořák Petr - Nedvěd Petr, Kříž Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.