P. Vařil 90. (p.)
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta v poslední minutě znamenala remízu


Branky


90. P. Vařil (p.) - 45. M. Mišiak
0

V tomto kole přivítala týnská Olympie na svém hřišti prozatimní příjemné překvapení letošní sezóny, kterým je celek Blatné. Zápas nakonec skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blatná šla do vedení ve 45. minutě...

V úvodu zápasu měla poněkud více ze hry Olympie. První její slibná šance však gólem neskončila, jelikož Vařila zradilo zpracování na hranici malého vápna a hosté si tak mohli oddechnout. Následně zahrozili domácí z několika standradních situací, kdy byl nejspíše nejblíže gólu Pomije, s jehož hlavičkou si však hostující gólman Chlanda dokázal poradit a stále tak držel čisté konto. Ve 45. minutě se potvrdilo staré známé nedáš, dostaneš a Blatná šla rázem po rychlém brejku zásluhou Michala Mišiaka do vedení. Následoval hvizd sudího a poločasová přestávka.

Blatná přišla o vedení v poslední minutě zápasu...

Týn nechtěl doma za žádnou cenu prohrát, což bylo patrné i z toho jak přidal ve druhém poločase na obrátkách. Bohužel pro domácí všechny jejich náznaky šancí končily na pozorné hostující obraně a stejně tomu bylo i na druhé straně hřiště. Celý druhý poločas sledovali diváci spíše boj o územní převahu, ale žádné vyložené šance si ani jeden z týmů vypracovat nedokázal. Vyrovnávací branka utkání přišla na program až v 90. minutě, když hostující obránce nešikovně zasáhl ve velkém vápně Vařila, sudí neváhal a nařídil pokutový kop. K míči se postavil sám faulovaný hráč a s klidem proměnil. Hned po rozehrávce dokázala Blatná vstřelit ještě jednu branku, která však nebyla uznána pro ofsajd. Oba celky si tedy body mezi sebe rozdělily.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom: Blatná se prezentovala dobrým bojovným výkonem a ukázala, že na druhém místě není náhodou. Myslím, že remíza byla nakonec zasloužená, i když se blatenští cítili po závěrečném hvizdu poškozeně, kvůli brance, která nebyla z důvodu ofsajdu uznána.

TJ Blatná
Michal Vanduch (předseda): Dle předpokladů se v Týně nad Vltavou odehrálo vyrovnané utkání. Bohužel, tradičně kvalitní hru obou týmů tentokrát nahradila bojovnost. Šlo spíše o utkání, kde oba týmy zaostávaly za svými možnostmi. I proto gólových šancí v celém zápase příliš nebylo. V prvním půli byli domácí nebezpeční ze standardních situací, zato naše síla byla po krajích hřiště. V poslední minutě prvního poločasu jsme, právě po akci z levé strany hřiště, překonali obranu domácích a po centru do pokutového území zakončoval Michal Mišiak do prázdné brány. S jednobrankovým vedením a taktikou udržet slibný náskok až do konce zápasu jsme vstoupili do druhé půle. To se nám celkem dařilo a soupeře jsme do žádné příležitosti nepustili. Až v poslední minutě zápasu daroval sudí domácím pokutový kop, ze kterého srovnali stav zápasu. Ihned po rozehrávce jsme vstřelili rozhodující branku na 1:2, jenže rozhodčí nám, kvůli údajnému postavení mimo hru, gól neuznali, a tak jsme si odvezli z Týna pouze bod a smíšené pocity….



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - M. Šonka [-] , J. Klička [-] , L. Mravec [-] , J. Meidl [-] - J. Brom [-] , R. Kníže [-] (59. V. Červenka [-] ) , T. Pomije [-] , T. Houska [-] - P. Vařil [-] , R. Štos [-] (83. J. Mezera [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - P. Čadek [-] , D. Kallmünzer [-] (46. A. Pekárek [-] ) , M. Kůst [-] , J. Viták [-] - L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] (90. M. Jiřinec [-] ) , F. Jícha [-] , O. Křivanec [-] - R. Peleška [-] , P. Stulík [-] (65. J. Nový [-] )

ŽK: 60. J. Klička , 68. J. Brom , 80. T. Pomije , 90. P. Vařil - 72. R. Peleška , 90. P. Čadek .
Hráči zápasu: P. Vařil - M. Mišiak .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 173. Rozhodčí: Písek Martin - Jzugrafov Svyatoslav, Kocina Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.