1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák náskok z prvního poločasu neuhlídal


Branky


0

7. kolo fotbalové 1. A třídy proti sobě svedlo Sokol Sezimovo Ústí a rezervu Oseku. Domácí se v prvním poločase ujali vedení, o které však nakonec v závěru zápasu přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení...

Úvod zápasu patřil jednoznačně domácímu celku, který na svého soupeře vlétl jako uragán a vytvářel si jednu šanci za druhou. První ohrožení osecké branky přišlo hned ve 2. minutě, kdy nebezpečná střela mířila nad břevno. Následně stihl další nepříjemnou ránu zablokovat Hájek. Třetí šance však již byla gólová. V 9. minutě dostal přihrávku z pravé strany před branku Bartáček a nikým nepokrytý před gólmanem Chalušem se nemýlil. V 11. minutě se ocitli domácí v další šanci, když postupovali ze strany sami na branku, ale jejich akci zmařil dobrým zákrokem Chaluš, který zlikvidoval i následnou hlavičku Bartáčka, směřující doprostřed branky. V posledních deseti minutách zahrozili i hosté. Nejprve ve velké šanci přestřelil Diviš a v poslední minutě nevyužil šanci na vyrovnání Jan Hoch, který rovněž mířil nad. Poločasové skóre se tedy zůstalo 1:0.

Osek přišel s vyrovnáním...

Druhý poločas již byl herně více vyrovnaný, i když mírnou převahu měli stále domácí, kteří drželi více míč na svých kopačkách, bohužel pro ně, bez nějakého výraznějšího efektu. Osek se do vyložených šancí také nedostával, k vidění bylo jen několik střeleckých pokusů z větší vzdálenosti. V 73. minutě mohli jít domácí do dvougólového trháku, trefili však pouze tyč a hosté trestali z následného protiútoku. Míč z vlastní poloviny vyvezl Roubín, svou přihrávkou našel volného Šůse, který nedal gólmanovi Sedloňovi šanci a poslal míč nekompromisně za jeho záda. Domácí chtěli získat vedení co nejdříve zpět na svou stranu a svého soupeře opět zatlačili. V 80. minutě výborně zasáhl gólman Chaluš, když zlikvidoval nebezpečnou střelu z hranice šestnáctky, která směřovala do horního růžku jeho branky. V 91. minutě zahrávali domácí tři standardní situace. Po poslední z nich se sám tváří v tvář brankáři ocitl Škarda, ale Chaluš opět skvěle zasáhl, jeho střelu vyrazil a dobíhajícímu hráči znemožnil i následnou dorážku. Následoval hvizd hlavního sudího, který ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu



TJ Osek B
Jiří Chaluš: Do Sezimáku jsme přijeli s cílem bojovat, byť v oslabené sestavě a pouze se dvěma hráči na střídání. Úvod utkání byl však katastrofální, když domácí do utkání vlétli, od první minuty si vytvářeli šanci za šancí a následně šli i do vedení. Druhý poločas už se více vyrovnal, přesto měli domácí herně navrch, když více udrželi míč, ovšem bez většího efektu. Nám se nakonec podařilo v 73. minutě vyrovnat na 1:1 a tak také zápas skončil. Pro domácí ztracené body, když nevyužili svých brankových příležitostí. My jsme si odvezli první bod z venku a i v oslabené sestavě si to za bojovnost, nasazení a snahu zasloužili.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - L. Mikšík [-] (82. P. Nikl [-] ) , P. Sazma [-] - M. Doubek [-] (54. A. Němec [-] ) , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] , D. Hladík [-] , R. Chvojka [-] (72. M. Zámečník [-] ) , J. Bartáček [-] - A. Kutner [-] , J. Škarda [-]

TJ Osek B
J. Chaluš [-] - F. Frček [-] , V. Ježek [-] - T. Hromek [-] , J. Hoch [-] (49. I. Hanák [-] ) , J. Hájek [-] , D. Roubín [-] , J. Hájek [-] , T. Hřebíček [-] (53. V. Pichlík [-] ) , J. Diviš [-] - Š. Šůs [-]

ŽK: 36. J. Škarda , 53. M. Doubek , 65. A. Němec - 90. D. Roubín .
Hráči zápasu: J. Bartáček - Š. Šůs .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Crkva Robert - Šimšík Jan, Klimeš Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.