3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatná doma body nerozdávala!


Branky


22. L. Motyka (p.) , 23. J. Viták , 34. R. Peleška - 38. A. Kutner
0

V tomto kole přivítala Blatná na svém hřišti Sokol Sezimovo Ústí. Oba týmy měli jedno společné, a sice že v minulém kole shodně remizovaly 1:1. Sezimák doma s Osekem a Blatná v Týně. I z toho důvodu, chtěly určitě oba celky tentokrát bodovat naplno. Nakonec se to povedlo domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly padly v prvním poločase...

Lepší vstup do utkání měla domácí Blatná, která svou aktivitou soupeře ze Sezimáku přehrávala. Až do 22 minuty však bez gólového efektu. V následujících dvanácti minutách se ale vše změnilo a domácí rozjeli gólostroj. Vše odstartovala hra rukou v pokutovém území hostů, za kterou rozhodčí nařídil penaltu. Míč si na značku postavil Lukáš Motyka a s přehledem proměnil, 1:0 pro domácí. Sotva stihli hosté vylovit míč ze své sítě, radovali se domácí znovu. Blatná ihned po rozehrání odebrala svému soupeři balón, dostala se s ním až k šestnáctce Sezimáku, kterou chvíli házenkářským způsobem obléhala, aby následně Jiří Viták prostřelil vše, co měl před sebou, 2:0 pro domácí. Od druhé branky uplynulo sotva jedenáct minut a domácí šli rázem do třígólového trháku, když si přesně seřídil mířidla Radek Peleška a jeho povedená střela zapadla za levou tyč. Na smrtící dvanáctiminutovku stačili hosté ještě do poločasu zareagovat a ze standardní situace se v 38. minutě hlavou prosadil kapitán Sezimáku Aleš Kutner. Následoval už jen hvizd sudího a poločasová přestávka.

Domácí v poklidu hlídali své vedení...

Po strhujícím závěru prvního poločasu se toho v půli druhé už moc nedělo. Blatná, která si byla dobře vědoma svého dvougólového náskoku, si zkušeně hlídala své vedení a hostující hráče do žádných vážnějších akcí nepouštěla. Ale stejně tak i domácí, pokud se pokusili o nějaký útočný výpad, ztroskotali v druhém poločase na dobře hrajícím a fyzicky zdatném soupeři ze Sezimáku. Ani jeden z týmů už tedy branku vsítit nedokázal a skóre zápasu se tedy již neměnilo. Po devadesáti minutách hry slavila Blatná domácí výhru a jinak dobře hrající Sezimák litoval zmiňovaných černých dvanácti minut v prvním poločase.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Vanduch (předseda): Do Blatné přijel tým ze Sezimova Ústí. Nutno podotknout, že svou hrou to byl prozatím nejfotbalovější tým, který jsme v Blatné přivítali. V první půli se odehrálo vše důležité. Úvod utkání patřil našim hráčům a svou kombinační hrou jsme soupeře přehrávali. Nejdůležitější momenty pro nás přišly v rozmezí dvanácti minut. Ve 22. minutě zahrál soupeř v pokutovém území nešťastně rukou a následný pokutový kop s přehledem proměnil Lukáš Motyka. Ihned po rozehrání jsme se zmocnili míče a po krátkém dobývání soupeřovi branky jsme o minutu později přidali druhý gól. Jiří Viták prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Za dalších 11 minut umístil Radek Peleška svou střelu k levé tyči a šli jsme již do třígólového vedení. Soupeř stačil ještě do poločasu snížit. Hlavou ze standardní situace se prosadil hostující Kutner. Ve druhé půli už šlo jen o boj ve středu hřiště. Soupeře jsme nepustili do blízkosti naší branky, ale ani nás dobře hrající a fyzicky zdatný soupeř už k ničemu nepustil. Ze zápasu jsme si odnesli zaslouženě 3 body, především po kvalitním výkonu v první půli.




Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - P. Čadek [-] , J. Nový [-] , M. Kůst [-] , J. Viták [-] - O. Křivanec [-] , M. Petrášek [-] , L. Motyka [-] , F. Jícha [-] (83. J. Hrubý [-] ) - P. Stulík [-] (68. M. Mišiak [-] ) , R. Peleška [-] (90. M. Jiřinec [-] )

Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - P. Sazma [-] , L. Mikšík [-] (46. J. Fák [-] ) - P. Vilímek [-] , A. Olah [-] (78. R. Chvojka [-] ) , J. Bartáček [-] , V. Brůžek [-] , D. Hladík [-] - A. Kutner [-] , J. Škarda [-] , P. Nikl [-] (66. M. Doubek [-] )

ŽK: 39. F. Jícha , 75. M. Mišiak - 87. A. Kutner .
Hráči zápasu: J. Viták , L. Motyka , R. Peleška - A. Kutner .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - Šimšík Jan, Novák Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.