2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany doma body nerozdávají!


Branky


0

Toto kolo proti sobě svedlo celky Vodňan a Sezimáku. Hosté přijeli určitě povzbuzeni vysokou domácí výhrou nad Vimperkem, ale domácí na svém hřišti zastávají heslo "Můj dům, můj hrad" a opět brali všechny body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj mezi vápny...

První minuty utkání ukázaly, že oba týmy jsou si vědomy síly svého soupeře a nechtějí se dopustit zbytečných chyb. Hrálo se převážně ve středu hřiště bez nějakých vážnějších šancí na vstřelení gólu. Diváci tedy v úvodu zápasu moc pohledných kombinačních akcí neviděli. S přibývajícími minutami začali domácí přebírat otěže zápasu do svých rukou, ale i hosté se snažili podnikat útočné výpady. Ve 36. minutě Vodňany svou převahu zužitkovaly a dočkaly se tak vedoucí branky. Ve středu hřiště získal svou bojovností míč Tomáš Kvěch, následovala střela, kterou brankář hostů vyrazil pouze k nohám dobíhajícího Martina Nováka a ten předloženou šancí nepohrdl, 1:0 pro domácí. Netrvalo však dlouho a i hosté se mohli radovat z gólu, ale k jejich smůle vykopl míč po rohovém kopu z brankové čáry Roman Veselý. Závěr poločasu patřil Sezimáku. Ve 43. minutě musel zasahovat brankář Liška proti další nebezpečné akci hostů. A i díky tomuto zákroku domácí udrželi těsné poločasové vedení 1:0.

Červená karta na straně Sezimáku...

Úvod druhé půle se podobal první pětačtyřicetiminutovce a i tentokrát se zpočátku hrálo spíše mezi vápny. Šance hostů na zvrat utkání mírně pohasly v 54. minutě, kdy viděl druhou žlutou kartu Olah a musel tak předčasně ze hřiště. Domácí své početní převahy využili, získali územní převahu a svého soupeře dostali pod tlak. Výsledkem toho byla druhá branku zápasu, která padla v 64. minutě. Opět v ní měl prsty Tomáš Kvěch, jehož střelu tentokrát do sítě dorazil Jan Hajný. Pojistka v podobě druhého gólu dodala domácím potřebný klid a hosty už ve zbývajících minutách do žádné gólové šance nepustili. Utkání tedy skončilo zaslouženou výhrou Vodňan, které opět potvrdily, jak těžké je bodovat na jejich hřišti.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Václav Hrachovec: Jsem rád, že jsme získali tři body a udrželi domácí neporazitelnost. Dnešní vítězství nebylo jednoduché. Hrálo se velmi tvrdě a bojovně, ale bez záludností. Myslím, že jsme byli lepším mužstvem a zaslouženě jsme vyhráli. Utkání nemělo valnou úroveň, ale tři body jsou pro nás velmi důležité.




Sestavy


FK Vodňany
Z. Liška [-] - J. Rauscher [-] , J. Hajný [-] - J. Chalupský [-] , J. Volmut [-] , R. Veselý [-] , J. Bače [-] (76. M. Brabec [-] ) , T. Vokatý [-] (88. M. Polanský [-] ) , M. Hojdekr [-] - T. Kvěch [-] (84. L. Malík [-] ) , M. Novák [-] (64. J. Varyš [-] )

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - J. Fák [-] (84. M. Novotný [-] ) , P. Sazma [-] - J. Bartáček [-] (66. M. Doubek [-] ) , D. Hladík [-] (70. R. Chvojka [-] ) , V. Brůžek [-] , A. Olah [-] , P. Vilímek [-] - J. Škarda [-] , P. Nikl [-] (60. D. Šmíd [-] ) , A. Kutner [-]

ŽK: 41. T. Kvěch , 61. T. Vokatý , 82. R. Veselý , 90. J. Hajný - 13. J. Fák , 16. A. Olah , 31. J. Bartáček , 62. J. Škarda , 65. Z. Sedloň , 73. M. Doubek . ČK: 54. A. Olah .
Hráči zápasu: Z. Liška , M. Novák , J. Hajný .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nedvěd Petr - Lovětínský Daniel, Bumba František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.