Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk si doma poradil s Osekem


Branky


0

Fotbalisté Vimperka v tomto kole přivítali na svém hřišti rezervu Oseka. Na první gól domácích ještě hosté dokázali odpovědět, ale na další dva už nikoliv.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po chybě ujali rychlého vedení...

Ani v tomto duelu nezaznamenal ani jeden z týmů v minulém kole plný bodový zisk. Domácí Vimperk vyválčil bod na půdě Milevska a Osek podlehl na domácí půdě rozjeté Blatné 1:2. V obou případech tedy určitě bylo co napravovat a úvodní minuty zápasu nasvědčovali tomu, že více hladoví po vítězství jsou spíše domácí fotbalisté, kteří měli více míč na svých kopačkách, ale zpočátku se jim nedařilo dostat do nějakého vážnějšího ohrožení osecké branky. To však platilo pouze do sedmé minuty utkání. Hosté se dopustili chyby v rozehrávce na středu hřiště, čehož domácí využili a svůj protiútok zakončili gólem, který měl na svědomí Petr Vondrášek. Na tuto branku dokázali hosté odpovědět v 19. minutě, kdy si míč vzal Štěpán Šůs, nadechl se k sólové akci po lajně hřiště, kterou nakonec dokázal zakončit brankou na 1:1. S tímto stavem skóre se však hosté nehodlali smířit a ve 27. minutě využili další chybné rozehrávky domácích a strhli vedení zpět na svou stranu. Mezi úspěšné střelce se tentokrát zapsal Maritn Šíp. Do konce první pětačtyřicetiminutovky už žádná další branka ani na jedné straně nepadla.

Hosté zvýšili aktivitu, ale k ničemu to nevedlo...

Z herního projevu oseckých fotbalistů v druhé půli bylo jasné, že by neradi odjížděli domů s prázdnou. To potvrzovala jejich zvýšená aktivita, díky které se dostali i do několika slibných brankových příležitostí, bohužel pro ně, žádnou z nich využít nedokázali a ještě k tomu přišel trest v podobě třetího gólu Vimperku. K míči se dostal Petr Vondrášek, za velkým vápnem natáhl ke střele, která se nakonec zatřepetala v síti. I přes dvougólové manko se stále hosté snažili se stavem utkání ještě něco udělat. I domácí si vypracovali několik dalších dobrých šancí. Ale diváci se už dočkali pouze nastřeleného břevna na každé straně hřiště a to bylo vše. Žádné další góly už do konce utkání nepadly, domácí tak udrželi své vedení a mohli slavit zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Osek B
Radim Kuneš (obránce): Ve Vimperku se hrálo utkání podprůměrné kvality. Zápas byl vyrovnaný, hosté více drželi balón, ale nějak zásadně nás neohrožovali. My jsme po naší špatné rozehrávce uprostřed hřiště nabídli soupeři šanci, kterou šel do vedení již v 7. minutě. Nám se podařilo srovnat, když se po lajně rozběhl Šůs a krásným sólem se dostal až do zakončení a nemýlil se. Hosté šli do vedení, opět po naší špatné rozehrávce, kterou potrestal Šíp. Druhý poločas jsme začali aktivněji, dostávali jsme se do dobrých příležitostí, ale nebylo nám to nic platné. Vondrášek svým druhým golem zvýšil na 3:1, když se trefil střelou za vápnem. Šance se střídaly na obou stranách, každý tým nastřelil břevno, ale skóre už se neměnilo. My jsme si zápas prohráli svojí nekoncentrovaností.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Blahout [-] (84. D. Kadlec [-] ) , M. Sedláček [-] - V. Pankratz [-] (89. J. Čech [-] ) , J. Král [-] , O. Málek [-] , J. Pešek [-] (76. J. Děd [-] ) , M. Tischler [-] , P. Vondrášek [-] (71. J. Pospíchal [-] ) , M. Šíp [-] - P. Samohejl [-] (87. J. Bláha [-] )

TJ Osek B
J. Chaluš [-] - V. Ježek [-] , F. Frček [-] , R. Kuneš [-] - M. Komrska [-] (68. T. Hřebejk [-] ) , J. Hájek [-] , T. Hromek [-] , D. Roubín [-] , J. Diviš [-] , J. Hájek [-] - Š. Šůs [-]

ŽK: 65. R. Kuneš .
Hráči zápasu: P. Vondrášek , M. Šíp - Š. Šůs .
Místo: Vimperk. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Crkva Robert - Šimšík Jan, Jevčák Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.