2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů skončil nerozhodně


Branky


0

 

Každý chvilku tahal nitku. Tak by se dal přiblížit zápas mezi Prachaticemi a nováčkem z Katovic. Po zlepšeném výkonu ve druhém poločase si Katovice dokázaly prodloužit neporazitelnost a ani ve třetím vystoupení v nejvyšší krajské soutěži neprohrály.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Divák, který přišel o prvních pět minut a doufal, že mu nic nejde, byl na omylu a jistojistě zklamán. Už ve druhé minutě se dokázal poprvé prosadit Málek a o další dvě minuty přidal svou druhou branku. Oba góly padly po chybách defenzivy Katovic. Obrana prvních pět minut nadělila domácím pohodlný náskok. Ovšem nutno dodat, že Katovičtí si byli vědomi dlouhé doby na možnost vyrovnání. Převzali režii hry a byli lepším týmem.

Domácí přežili celý první poločas bez inkasované branky a nesli si do kabin znatelně výhodnější pozici. Netrefil se ani opět výborně hrající Repa, který svůj pokus mířil pouze do tyče.

 

Jenže vstup do druhé půle vyšel skvěle Katovicím. Ihned po nástupu na trávník se dokázal prosadit Petr Hovorka. Tlak hostů byl čímdál razantnější a vyústil vyrovnáním stopera Krejsy, jenž dal naději svým spoluhráčům na výhru. Zbylých deset minut se ale nic významného už neudálo a hosté tak vybojovali alespoň cennou remízu, která je drží na druhé pozici.

Katovice se příští kolo představí před domácím publikem proti Čimelicím. Prachatice přivítají dalšího nováčka z Olešníku.

 



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Pavel Rejšek (Katovice): "Zápas jsme začali katastrofalnimi chybami a již ve 3 min. jsme prohrávali 2:0. První půle byla chaotická a ne moc ke koukání. Do druhého poločasu jsme vstoupili už lépe a již v 1. minutě jsme snizili. V druhém poločase jsme zlepšili důraz a aktivitu a vyplynulo z toho zasloužené srovnání.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Málek [-] , J. Tesárek [-]

SK Otava Katovice
P. Krejsa [-] - L. Horejš [-] , P. Rejšek [-] , R. Náhlík [-] - P. Hovorka [-]

ŽK: 48. J. Tesárek - 66. L. Horejš , 74. R. Náhlík , 87. P. Rejšek .
Místo: Prachatice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.