1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek opět zachránil bod v poslední minutě


Branky


0

 

Utkání, v němž se remíza očekávala a nakonec i udála. Písek v utkání dlouho vedl, ale domácí potvrzují, že bojovat se vyplácí až do posledního hvizdu. Minulý týden vyrovnal poslední akcí v Dačicích, tentokrát v 90.minutě s Pískem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Písek nastoupil do utkání s vizí hrát na protiútoky. Ovšem hostům se nedařila kombinace a tím jejich taktika trošku kolísala. Osek byl v úvodu lepším týmem a hostům se nic nedařilo. Domácí se tlačili dopředu a hodně jim pomáhala i hra Cardy, který i z pozice stopera dokáže podporovat útok. Rezerva Písku předváděla zejména nepřesné nákopy na osamoceného Keclíka, který se ovšem rval statečně a nenechal defenzivu vydechnout.

Druhý poločas domácí právě zmiňovaného Cardu poslali do útoku. Tím se Keclík začal více prosazovat s výškově menšími stopery a začal i ohrožovat branku domácích. V 54. minutě se po centru Martina Novotného z blízka prosadil právě Keclík.

Písek se ve druhé půli dostával do více šancí, ale brankář Hřebejk nedovolil navýšení skóre. A pro svůj tým byl dle všeho klíčovým mužem. Díky jeho neprůstřelnosti měl Osek stále šanci navyrovnání a ta byla využita v poslední minutě. Krásnou střelou se prosadil Maroušek.

 



Ohlasy k zápasu



FC Písek B
Petr Listopad (Písek): Musím pochválit celý náš tým za velkou bojovnost a chuť porvat se o další body. Po zápase bylo v naší šatně „cítít“ trochu zklamání, jelikož jsme byli blízko k vybojovanému vítězství.



Sestavy


TJ Osek
P. Rybák [-] - K. Maroušek [-]

FC Písek B
D. Pichlík [-] - P. Keclík [-] , P. Listopad [-]

ŽK: 76. P. Rybák - 77. P. Listopad .
Místo: Osek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.