4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice deklasovaly Čimelice


Branky


14. P. Hovorka , 17. P. Hovorka , 66. P. Krejsa , 75. M. Repa
0

Katovice disponují skvělým kádrem a nyní je už zcela jasné, že se tento nováček bude pohybovat v nejvyšších patrech. Čimelice jeli ke svému soupeři s cílem bodovat, ale skvělé Katovice nic takového nedovolily a po zásluze vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Katovicích to na fotbal hodně táhne. Na krajský přebor zde opět přišlo ke 400 divákům!

Hosté začali utkání aktivně a dokonce trefili i břevno. Z následného brejku však přišla radost Katovic. Střelecky se poprvé prosadil Hovorka, pro něhož to nebyl jediný zásah tento den. V sedmnácté minutě vystřelil Pavel Rejšek, Satrapa míč vyrazil, ale pouze k Hovorkovi, který se podruhé trefil a rozveselil velké množství domácích fandů.

Do konce poločasu se už skore nezměnilo. Domácí si svůj náskok hlídali a příliš se už nikam netlačili. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a Katovice hráli skvěle.

V 67.minutě navýšil skóre Krejsa. V 74.minutě se stav měnil naposledy. Skvěle hrající Repa využil své fotbalové šikovnosti a nádherným lobem pokořil brankáře Satrapu.

Trenér Roman Malý musí mít ze svých svěřenců radost, jelikož hra Katovic se musí líbit a zejména těšit.

 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Pavel Rejšek (Katovice): Utkání s Čimelicemi nebylo jednoduché, hosté hráli kvalitní kombinační fotbal a hlavně vysoce aktivní, což nám dělalo problém. Naštěstí po nastřeleni břevna jsme z protiútoku dokázali skórovat výborně hrajícím Hovorkou a utlumit tim hosty. Druhou pulku zápasu jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] , L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] , P. Krejsa [-] - R. Náhlík [-] (77. J. Miklas [-] ) , K. Cibulka [-] (70. L. Blatský [-] ) , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] (87. A. Nejedlý [-] ) - P. Hovorka [-] , D. Zoubek [-] (79. J. Krýsl [-] )

SK SIKO Čimelice
J. Satrapa [-] - L. Výrostek [-] (68. J. Petráš [-] ) , Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] (35. F. Čadek [-] ) , M. Němec [-] - M. Surovčík [-] , J. Převrátil [-] , M. Nekl [-] , V. Hegenbart [-] - P. Pávec [-] , D. Varhan [-]

ŽK: 34. P. Hovorka , 44. L. Černý , 56. T. Hajdušek , 61. K. Cibulka , 82. J. Miklas - 48. F. Čadek , 57. L. Výrostek , 81. M. Nekl .
Místo: Katovice. Počet diváků: 370.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.