2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:15

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov dotahoval ve druhém poločase


Branky


0

Rezerva Písku vedla po poločase 2:0, ale hosté se po poločase zvedli a dokázali vyrovnat. Písku tak unikla možnost dostat se prozatím do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek mířil za třemi body

Stejně jako v Dačicích se hrálo ve velkém vedru a to je samozřejmě znát i na dřívější únavě. I přesto se hrálo ve slušném tempu. Zápas byl dlouho vyrovnaný a oba týmy se dostávaly spíše do sporadických šancí. Ale již ve 4. min. zahrával kanonýr hostí Pouzar z levé strany trestný kop, ale nic z toho nebylo. Ve 13. min. pálil Hrbáč z dvaceti metrů nad Jevčákovu branku. Po celou tuto dobu se hrálo na polovině Písku, takže brankář hostí Teringl si vybíral náhradní volno, ani jednou si nesáhl na míč. Zaregistroval až centr J. Helda zleva, na který však nikdo z domácích hráčů nereagoval. Písečtí hráči působili ospalým dojmem, byli pomalí, nepřesní v rozehrávce, vypadalo to, jako by jim nevyhovovalo posunutí začátku utkání na dopolední čas. V 19. min. poprvé zahrozil Zborník, ale jeho střelu gólman Teringl vyrazil. Ve 29. a 35. min. pěkně střílel z dálky Listopad, ale míč pokaždé minul soupeřovu branku. Na první branku se čekalo do 35.minuty, kdy domácí našli mezery v obraně hostů a po přihrávce do malého vápna zakončoval Hájek a dostal tak svůj tým do těsného vedení 1:0. O pouhých sedm minut později se skóre měnilo podruhé. Střelcem druhého gólu se stal Štětina, který dostal skvělou přihrávku mezi stopery ze středu hřiště a s volností několika metrů si mohl dovolit počkat a zakončit. Brankář míč sice tečoval, ale nedokázal zabránit vstřelení branky. Rudolfov nastoupil i s Hrbáčem, který pár zápasů nehrál kvůli poraněné noze.

Pouzar s Čmelíkem srovnali

Hosté však nesložili zbraně a do druhé půle vstoupili s jasným cílem utkání zdramatizovat. Rudolfov udělal změnu a do hry poslal Pexu, který stejně jako minulý týden přišel oživit hru. V 59.minutě se dokázal prosadit Pouzar, nejlepší střelec "Perštátu", který zahrával trestný kop a jeho střela kolem bránící zdi neměla chybu - skončila v levém horním růžku písecké branky - 2:1. Hosté se tak opět dostali do hry, kontaktní gól rudolfovského kanonýra posadil jeho tým do sedla a hned bylo Rudolfova plné hřiště. Většina jeho akcí šla přes hbitého Hrbáče a šikovného Pouzara. V 60. min. však hostům řádně zatrnulo, když po Hájkově odražené střele Štětinův lob jen těsně minul branku. V 62. min. zahrával s chutí hrající Pouzar další trestný kop a gólman Jevčák jen přihlížel, jak se míč odrazil od pravé tyče jeho branky zpět do hřiště. A o minutu později pěknou střelu Pouzara z levého rohu šestnáctky vyrazil domácí brankář na roh. Poté písečtí fotbalisté přidali mírně na obrátkách, v 69. min. byla střela Zborníka zblokována na roh. V 73.minutě se trefil Čmelík a vyrovnal na konečných 2:2. Za několik minut se hosté dožadovali pokutového kopu za dvojnásobné hraní rukou domácího hráče ve vlastní šestnáctce, ale rozhodčí jejich naléhání nepodlehl. A protože až do konce zápasu si už ani jeden z týmů nevypracoval gólovou příležitost, kterou by proměnil, body se tentokrát u Otavy dělily.

 

FOTO: JAN ŠKRLE



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
Dušan Benák (trenér domácích): "Po prvním poločase jsme vedli 2:0, takže je velká škoda, že jsme tento slibný náskok ve druhé půli ztratili. Na druhou stranu, když budu objektivní, úvodních dvacet minut byl soupeř jasně lepší, vstoupil do utkání velice aktivně a my jsme měli trochu štěstí, že neměl přesnou mušku při zakončení svých akcí. Nám se podařilo srovnat hru a dokonce vstřelit dvě pěkné branky, takže k poločasové přestávce jsme šli do kabiny spokojenější. Ve druhém poločase jsme špatně drželi míč, hráči byli hodně zbrklí a svými fauly nabídli soupeři spoustu standardních situací. V jednom desetiminutovém úseku zahrával soupeř dokonce osm standardek. A z nich pramenily nejen chyby, ale i dva góly v naší síti. Musím říct, že oba góly soupeře byly pěkné. Před druhou brankou jsem ještě na hráče křičel, aby si pohlídali střed obrany, ale nebylo to nic platné. Prostě to vyřešili špatně. Tohle si nyní musíme vyříkat. Je však třeba zdůraznit, že máme mladý tým, který budou takové zápasy posouvat dopředu. Z výsledku neděláme žádnou tragédii, Rudolfov byl ze šedesáti procent lepším celkem, takže se ziskem bodu jsme spokojeni."

SK Rudolfov
Jiří Hrbáč (hráč hostů): Do zápasu jsme vstoupili aktivněji, ale gól se nám nepodařilo dát. Poté převzali otěže domácí a do konce poločasu byli lepším týmem za což dali po zásluze 2 góly. My jsme se aktivity chopili ve druhém poločase a zaslouženě jsme vyrovnali.



Sestavy


FC Písek B
J. Jevčák [-] - L. Holub [-] , V. Zeman [-] , D. Pichlík [-] , L. Zborník [-] - P. Listopad [-] , J. Held [-] , M. Hájek [-] , D. Šourek [-] - R. Kočí [-] , L. Markvart [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - P. Čmelík [-] , J. Novotný [-] , Š. Prokeš [-] , P. Raab [-] - R. Pouzar [-] , J. Hrbáč [-] , O. Hajný [-] , L. Havliš [-] - V. Bašta [-] , V. Baščevan [-]

ŽK: 6. R. Kočí , 61. P. Listopad - 81. V. Bašta , 84. L. Havliš .
Místo: Písek. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.