T. Antoš 24. (p.)
D. Faber 65.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov poprvé ztratil, Hluboká překvapila!


Branky


24. T. Antoš (p.) , 65. D. Faber
0

Až do sedmého kola krajského přeboru se čekalo na první bodovou ztrátu Jankova. Ta přišla v neděli v okresním derby na Hluboké, kde se nedokázal Jankov prosadit v útočné fázi, navíc sám dvakrát inkasoval a poprvé v soutěžním ročníku 2015/2016 poslouchal vítězný pokřik ze soupeřovy kabiny. Hluboká byla výborně připravena a zvítězila zaslouženě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hostům mimo dlouhodobě zraněného Štefla chyběl také Smékal, což byla pro tým Ivo Čecha směrem do ofenzivy chtě nechtě citelná ztráta. Hluboká se v utkání prezentovala tím, čím Jankov v předešlých zápasech. Skálopevná bezchybná obrana, se kterou si jankovští po celých devadesát minut hry nedokázali poradit. Prestižní derby začalo jak se patří z ostra. Hned ve druhé minutě se dopustili hosté v blízkosti svého pokutového území zbytečného faulu a umožnili domácímu Tomáši Antošovi rozehrávku přímého kopu. Domácí obránce sice trefil zařízení, ale na Lukáše Hejníčka nevyzrál. Jankov odpověděl v 5.minutě střelou Marka Pancíře, ale i domácí gólman Brašnička si s úvodním zákrokem poradil. Vyrovnané utkání mnoho šancí nepřinášelo. Až ve 22.minutě pálil levačkou Jan Šebelka, jenže připravený Brašnička byl opět na místě. V podstatě z protiútoku poslal Stráský nákop za obranu na Tomáše Adama, toho v pokutovém území pozdě vyběhnuvší Hejníček fauloval a na světě byla z ničeho nic penalta. Exekutor Tomáš Antoš se nemýlil - 1:0. Další za zmínku stojící momenty přišly až v závěru poločasu. Na jedné straně po rohovém kopu Lovičky pálil nad branku Zbyněk Stráský, na straně druhé mířil taktéž příliš vysoko z trestného kopu Roman Mužík. Povedenější střela byla ta Karla Jonáše z voleje, jenž sice mezi tři tyče nemířila, přesto si od diváků potlesk vysloužila. Poslední možnost měli hosté, kdy zblízka zakončoval po závaru Lukáš Fajtl, avšak trefil na brankové čáře dobře postaveného obránce. Po změně stran se dlouho čekalo na něco více zajímavého. Vyrovnaný zápas dvou kvalitních soupeřů šance nepřinášel a hrálo se spíše od vápna k vápnu. Šance se diváci dočkali až v 65.minutě a hned z toho byla v podzámčí velká radost. Balón se s trochou štěstí a díky nedůrazu hostujících hráčů dostal k Dominiku Faberovi, jenž se ocitl sám před Hejníčkem a střelou k tyči mu nedal sebemenší šanci na úspěch - 2:0. Jankov se nevzdával, postupem času během druhého poločasu převzal iniciativu, jenže jeho tlak byl neplodný. Domácí obrana fungovala jak se patří a hostujícím fotbalistům toho mnoho nedovolila. Naopak se domácím naskytoval prostor pro breaky. V 81.minutě po jednom z nich, kdy Faber předložil míč do tutovky střídajícímu Kuralimu, mohlo být rozhodnuto, ovšem hlubocký útočník se šancí nenaložil vůbec dobře. Jankovští to zkoušeli ze střední vzdálenosti. Nejprve David Maršán, o chvilku později Roman Mužík. Oba pálili tvrdě, leč shodně zhruba metr vedle Brašničkovy branky. A když neuspěl ani v dalším breaku Dominik Faber, na světelné tabuli svítící skóre 2:0 zůstalo až do 90.minuty nezměněno. Hluboká se na lídra tabulky skvěle připravila a vyhrála zaslouženě.    Zdroj: skjankov.cz


Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (Hluboká): Zápas byl plný osobních soubojů, ale ne nijak zákeřných a doufám, že bylo na co se dívat. Snažili jsme se hrát aktivně a Jankov jsme v podstatě k ničemu nepustili. Myslím si, že to byl náš zatím nejpovedenější zápas v sezoně.

SK Jankov
Petr Maxa (Jankov): Nám to tentokráte skřípalo jak v ofenzivě, tak v defenzivě, přesto zažíváme nejlepší vstup do sezóny za poslední dlouhé roky.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - J. Čermín [-] , K. Jonáš [-] , S. Legdan [-] , T. Antoš [-] - M. Lovička [-] (75. K. Štabrňák [-] ) , D. Faber [-] (88. L. Valenta [-] ) , R. Horejš [-] , Z. Stráský [-] - T. Adam [-] (68. J. Kurali [-] ) , O. Němec [-]

SK Jankov
L. Hejníček [-] - M. Popelka [-] , L. Fajtl [-] , M. Řezníček [-] , J. Zajíc [-] - M. Boček [-] (65. M. Šulc [-] ) , D. Maršán [-] , J. Šebelka [-] (46. L. Voráček [-] ) , M. Pancíř [-] - R. Mužík [-] , V. Bürger [-] (84. P. Mizera [-] )

ŽK: 34. Z. Stráský , 53. M. Lovička , 58. T. Adam - 23. L. Hejníček , 54. D. Maršán , 80. V. Bürger .
Místo: Hluboká.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.