3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice se sedmou výhrou odpoutaly od Jankova a v čele mají 3 body náskok!


Branky


0

Dačice nedokázaly překvapit ve vzdálených Katovicích a dle předpokladů podlehly. Domácí zaznamenaly sedmou výhru v osmi kolech a s 22 body jasně vedou krajský přebor. Díky zaváhání Jankova je jejich náskok už tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vedoucím Katovicím zajížděl tým od Dyje, Dačice. Oba celky mají naprosto jiné starosti. Zatímco domácí vévodí tabulce a musí klidnit rostoucí euforii, což od nováčka asi nikdo nečekal, hosté mají v posledních týdnech znatelné problémy s poskládáním sestavy a to se podepisuje i na výsledcích.

V sestavě Dačic se poprvé v základní sestavě objevil David Mašát, který ale neměl nejvydařenější premiéru mezi vybranou jedenáctkou.

Do utkání vstoupili aktivněji dle předpokladů domácí. Brankáře Ferdana nešetřili a už po první dvacetiminutovce bylo jasné, že dačický strážce svatyně mrznout nebude. První branka padla po půl hodině hry. Jeden z hostujících hráčů ztratil míč u lajny, ten vybojoval útočník Hovorka, navedl si ho na střed a tvrdou střelou prostřelil brankáře. Dačice se do šance taky dostaly, ale mladý Šimánek nedokázal vsítit branku.

Hostující trenér sáhl ke změně velmi brzy. Novice v základní sestavě Davida Mašáta vystřídal navrátilec Martin Toman, který tak nečekaně nastoupil do hry ještě v první půli.

Změna se ovšem nechytila a o dvě minuty později se prosadil Cibulka. Nadvakrát dokázal překonat Ferdana a určil tak poločasové skóre 2:0 pro favorizované Katovice.

Do druhého poločasu se tak šlo za stavu, který dával znatelnou výhodu domácímu celku. Druhá půle měla téměř totožný průběh jako ta první.

Katovice měly míč více na svých kopačkách a určovaly tempo hry. V 67.minutě se podruhé v utkání dokázal prosadit Cibulka. Dačický Centropen inkasoval svou tradiční branku, když nedokázal v defenzivě odkopnout míč do bezpečí a ze závaru těl byl nejpohotovější právě střílející Cibulka, jenž pohodlně překonal jinak skvělého Ferdana.

V závěru utkání se už skóre nezměnilo a Katovice si výsledek zkušeně pohlídaly.

 

Dačice se v dalším kole utkají s píseckou rezervou, která se zatím jeví jako velmi silná, když okupuje třetí příčku. Katovice budou chtít svou formu potvrdit i proti Veselí nad Lužnicí, s nimiž následující kolo hrají.  



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (Katovice): Nabádal jsem kluky, abychom na Dačice vlétli podobně jako na Soběslav. Čekali jsme, že soupeř bude hrát ze zajištěné obrany na brejky na rychlého Robina Štolbu a takové zápasy jsou většinou o prvním gólu. A začátek jsme měli opravdu dobrý, dařila se nám kombinace, dostávali jsme se do šancí, ale buď nás vychytal Ferdan nebo jsme přestřelili i pletivo za bránou. Naštěstí jsme do poločasu dva góly do sítě přece jen dotlačili. Hosté zahrozili jednou ze standardky a jednou po úniku Štolby, kterého jsme nechali nepochopitelně projít celým středem hřiště. V druhé půli nás jedním super zákrokem podržel Švehla, chvilku na to trochu se štěstím přidal Cibulka svůj druhý gól a bylo po zápase. Těch gólů mělo být v síti Dačic asi víc, ale já jsem jako stoper a fanoušek FDF rád především za nulu vzadu. Daří se nám, tak snad to ještě pár zápasů vydrží.

FK Dačice
Daniel Točík (Dačice): V zápase byly Katovice jasně lepší a zaslouženě vyhrály. Nám se příliš nedařilo a s výjimkou šancí Šimánka a Štolby jsme nic neměli. Pochvalu určitě opět zaslouží brankář Ferdan, který nás opět v mnoha případech podržel. Příště máme doma Písek a pro klidnější dýchání musíme bodovat.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] , L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] - K. Cibulka [-] , J. Miklas [-] (78. J. Miklas [-] ) , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] , L. Blatský [-] - P. Hovorka [-] (68. J. Krýsl [-] ) , D. Zoubek [-] (80. P. Krejsa [-] )

FK Dačice
T. Ferdan [-] - H. Brandl [-] (85. V. Zejda [-] ) , P. Celý [-] , J. Nosek [-] , P. Mašát [-] - M. Janák [-] , D. Točík [-] , D. Vacuška [-] , D. Mašát [-] (36. M. Toman [-] ) - M. Šimánek [-] , R. Štolba [-]

ŽK: 37. L. Černý .
Místo: Katovice. Počet diváků: 260. Rozhodčí: Mach Jan - Koranda, Klátil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.