0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po další výhře mají Katovice 6 bodů náskok na druhý Jankov!


Branky


0

Katovice zajížděliy na hřiště Veselí jako velký favorit a prognózy potvrdily výhrou o dvě branky. Veselí se sice herně zvedá, ale výsledky pořád nepřicházejí a postupně jim ujíždí vlak. Katovice se vyhřívají na výslunní s šestibodovoým náskokem na druhý Jankov. Dost možná udělaly velký krok k titulu půl mistra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice zajížděli k Lužnici v roli jasného favorita a vedoucího mančaftu celé soutěže. Jejich herní projev a výsledky si rychle v nejvyšší krajské soutěži získaly respekt a postavení jednoho z favoritů tohoto ročníku.

Veselí se naopak trápí nejvíce za posledních několik sezón a změny v kádru se do puntíku projevují. Trenér Kotyza nemůže stále najít nepohyblivou základní jedenáctku a Lokotce začíná pomalu, ale jistě ujíždět vlak. Proti Katovicím však mohla jen a jen překvapit a favorit rozhodně neměl body zadarmo.

V prvním poločase nebylo vůbec znát, kde se týmy bodově nachází. Veselí svému soupeři stíhala ve všech směrech a Katovice herně zaostávaly za svými výkony z předešlých kol. Naopak domácí se chtěli favoritovi vzepřít a ukázat, že se s nimi musí počítat. Jejich snaha však většinou končila před vápnem soupeře. Hlavní a nejdůležitější moment první půle přišla po necelé půl hodině hry. Zoubek byl faulován ve vápně a k penaltě se postavil Tomáš Hajdušek, jenž rozvlnil síť a poslal svůj tým do vedení.

 

V šatně hostů i přes těsné vedení muselo být dusno. Trenér Roman Malý není v letošní sezóně zvyklý, že jeho svěřenci podávají průměrný výkon. Do druhého poločasu vstoupily Katovice koncentrovaněji a zejména po defenzivní stránce byly rozhodnuti, že gól nepustí. Naopak se jim v 79. minutě povedlo žolíkem Krýslem vedení navýšit, když domácí obrana zazmatkovala a opět jen všechny utvrdila v nestabilní výkony.

Katovice si tak z Veselí odvezly všechny body a v tabulce figurují s pohodlným náskokem šesti bodů. Jestlipak už se na Strakonicku nemluví o postupu do divize? V příštím kole doma přivítají píseckou rezervu a jak říká střelec první branky z Veselí Tomáš Hajdušek, nebude mít lídr vůbec lehkou práci. „Příští týden doma proti Písku B ale musíme předvést úplně něco jiného, nebo naše vítězná série skončí,“ varuje Hajdušek.

 

Veselí se pokusí chytnout proti Oseku, který tento týden poprvé podlehl pod novým trenérem a sebevědomí šlo dolů po debaklu na domácím hřišti proti Soběslavi.  Podaří se domácím konečně potěšit vlastní diváky a poprvé na domácím hřišti vyhrát?



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Patrik Fukal (Veselí): Neodehráli jsme špatný zápas, ale Katovice ukázaly svou sílu a potvrdily u nás roli jasného favorita. My se musíme soustředit už na zápas s Osekem, se kterým rozhodně chceme uspět a naplno bodovat. V naší situaci by se nám to moc hodilo.

SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (Katovice): Nepodali jsme vůbec dobrý výkon, první poločas mi připomněl zápas v Prachaticích. Hráli jsme bez pohybu, kombinace nám vázla a dělali jsme nepochopitelné věci. Naštěstí nás domácí z několika brejkových situací nepotrestali a mně se naopak podařilo dát gól z penalty po jasném faulu na Davida Zoubka. V druhém poločase byla naše hra lepší, ale pořád daleko za výkonem třeba proti Dačicům nebo v Soběslavi. Domácí jsme po poločase do žádné vyložené šance už nepustili, hrozili pouze ze standartek, které bezchybně sbíral ze vzduchu Tomáš Švehla. Druhý gól přidal žolík Kuba Krýsl a zpečetil tak další cennou výhru. Příští týden doma proti Písku B ale musíme předvést úplně něco jiného, nebo naše vítězná série skončí..



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - M. Šachl [-] (54. V. Kotyza [-] ) , P. Fukal [-] , J. Lukáš [-] , P. Koktavý [-] - A. Hruška [-] (70. D. Karták [-] ) , P. Kolář [-] (68. P. Daněk [-] ) , R. Kokeš [-] (84. D. Čech [-] ) , P. Nuhlíček [-] - R. Fischer [-] (63. D. Vojta [-] ) , M. Ježek [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Krejsa [-] , L. Horejš [-] , T. Hajdušek [-] - K. Cibulka [-] , J. Miklas [-] (77. M. Chvosta [-] ) , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] (88. F. Funda [-] ) , D. Blatský [-] - D. Zoubek [-] (82. R. Náhlík [-] ) , P. Hovorka [-] (70. J. Krýsl [-] )

ŽK: 27. R. Kokeš , 67. A. Hruška , 76. P. Fukal - 70. D. Blatský , 75. P. Rejšek .
Místo: Veselí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.