R. Pouzar 65. (p.)
R. Pouzar 70.
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov ve druhé půli otočil utkání s Olešníkem


Branky


65. R. Pouzar (p.) , 70. R. Pouzar - 30. P. Stejskal
0

Perštát doma opět zabral a dokázal porazit Olešník. Střelecky se znovu prosadil Radim Pouzar, jenžý po několika zápasech bez vstřelené branky vsítil tentokrát dva góly. Za hosty se prosadil Stejskal. PRávě tato dvojice ovládá tabulku střelců s osmi zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešník zajížděl na půdu Rudolfova bez útočníka Dudka, kterého na hřiště nepustilo zranění. Do hlediště se ovšem tento hráč vydal a po zápase poskytl i komentář.

Olešník se po skvělém startu do soutěže trošku propadá, když v posledních čtyřech zápasech vyhrál pouze jednou a to u posledních Prachatic. Ani na Rudolfov nejel v roli favorita, ale o body zabojovat chtěl.

Domácí doma vyhrávají a to se ukázalo i v devátém kole.

První šance, která stojí za zmínku byl přímý kop Tressla, který byl skvěle kopnutý, ale domácí brankář Teringl míč viděl a úspěšně zasáhl. Poté se do ohrožení branky dostal domácí Prokeš, kterého ale Jirkal vychytal a vyrazil míč na rohový kop. Z následného rohu hlavičkoval Ryneš mimo tři tyče. V 30.minutě se poprvé měnilo skóre. Střelecký tahoun hostů Stejskal se opřel do míče a jeho vydařený pokus skončil v Teringlově síti. Ve zbytku první půle se už neudálo nic podstatného a Olešník odcházel do šaten spokojenější, když vedl 0:1.

 

Jenže Rudolfov má Pouzara a ten když má den, tak umí dávat góly. Perštát vstoupil do druhého dějství aktivně a byl znatelně lepším týmem. K šílenství je ale doháněl Miroslav Jirkal v bráně Olešníku, který několika skvělými zákroky zhatil domácí šance na vyrovnání.

Zlom nastal v 65. minutě, kdy rozhodčí posoudil souboj Hellera s Baščevanem jako penaltový a pokutového kopu se chopil pravidelný střelec Pouzar, který se ani tentokrát nemýlil a vyrovnal utkání na 1:1.

O pět minut později zachyboval Heller a Bašta postupoval sám na Jirkala. Brankáč Olešníku míč sice vyrazil, ale s následnou dorážkou důrazného pouzara si už poradit nemohl a Rudolfov se tak rychle dostal na koně.

Poté se do gólové příležitosti dostal střelec první branky Stejskal, ale napodruhé Teringla překonat nedokázal a tak utkání skončilo výhrou Rudolfova 2:1.

 

Tým z předměstí Českých Budějovic zajíždí příští kolo na hřiště Soběslavi. Olešník si bude chtít chuť spravit s Hlubokou.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Hrbáč (Rudolfov): Olesnik ukazal,ze je kvalitni tym. Vitezstvi se nerodilo lehce a jsem moc rad, ze tri body mame my. Vitezstvi je o to cennejsi, ze jsme prohravali o polocase 1-0 a dokazali stav otocit. Nasledujici kolo nas ceka Sobeslav, se kterou to bude hodne tezky zapas.

FK Olešník
Lukáš Dudek (Olešník): Na úvod musím zmínit hřiště na Rudolfově, které je v otřesném stavu a ani se nedivím, že domácí hráči dle ohlasů předvádí lepší fotbal na venkovních hřištích. Co se týče zápasu. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém jsme dokázali jít do vedení. Druhý poločas byli aktivnější domácí a zaslouženě zápas otočili Pouzar. Bohužel domácí špílmachr měl, už být v té době dávno venku.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - Š. Prokeš [-] , D. Ryneš [-] , O. Hajný [-] , P. Čmelík [-] - J. Hrbáč [-] , V. Baščevan [-] (88. D. Hlavatý [-] ) , D. Říha [-] (90. J. Tušl [-] ) , J. Novotný [-] - R. Pouzar [-] , V. Bašta [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - D. Heller [-] , J. Hála [-] , M. Šíma [-] , M. Tressl [-] - P. Jirkovský [-] (82. S. Vařák [-] ) , R. Chlumecký [-] , L. Červenka [-] , M. Studnička [-] - P. Stejskal [-] , Z. Rys [-]

ŽK: 10. V. Baščevan , 25. D. Ryneš , 35. J. Novotný , 43. R. Pouzar - 24. L. Červenka , 37. J. Hála , 54. M. Tressl , 56. P. Stejskal , 64. D. Heller .
Místo: Rudolfov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.