1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice překvapily a porazily Písek "B"


Branky


0

Dačice se nenechaly otrávit špatnou formou a výsledky a proti favorizovanému Písku uspěly. Hosté sice v zápase diktovali hru, ale na body to nestačilo. Diváci viděli hned dva velké návraty. Poprvé v základu byl Toman, na lavičku se posadil Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní dopoledne je v Dačicích ve znamení zápasů domácího týmu. Centropen opět dával sestavu těžko dohromady a většina hráčů nastoupila s nějakým problémem. Ať už šlo o zranění nebo nemoci. Trenér Krejča však nakonec mohl počítat s patnácti hráči a za zmínku stojí zejména návrat Jiřího Černého, jenž se v dresu objevil po dlouhých 392 dnech!

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří ani omylem nepůsobili unaveným dojmem z dlouhé cesty a na Centropen vlétli. Defenziva Dačic se nemohla dlouho dostat do hry a běhaví mladíci Písku proháněli jak stopery, tak krajní beky. Do první velké šance se dostal urostlý Keclík, který ale v zakončení zazmatkoval a Zejda si s jeho lobem nelobem poradil. Písecká rezerva stále tlačila a držela balón na svých kopačkách. Postupem času se ale osmělili i domácí borci, kteří hrozili z brejků, kde se nejvíce činil Martin Toman, který nastoupil v základní sestavě poprvé od loňského podzimu. Jeho rychlost dělala bránicím hráčům hostů velké problémy. 

Právě Toman zazdil nejvější šanci první půle, kdy se po zmatkách zadních řad Písku dostal sám před brankáře a nepovedeným lobem svou šanci zhatil. Hráč jeho kalibru by měl s takovou situací naložit lépe. 

První půlka skončila bez branek, i přesto, že písečtí působili jednoznačně živějším dojmem. 

 

O poločase bylo v kabině domácích dusno a okamžitě po nástupu do druhé části Dačice kompaktnějším pojetím hru vyrovnali. V  61. minutě přišel nejdůležitější okamžik tohoto klání. Martin Toman krásným načechraným centrem poslal míč do vápna, kde se objevil Šimánek a hlavou vstřelil krásný gól. 

Hosté si opět vzali režii hry na své kopačky a zatlačili Centropen do defenzivy. V 70.minutě se do obrovské šance dostal jeden z útočících hráčů hostů, jenž sám před prázdnou brankou zakončoval k tyči, ale kde se vzal, tu se vzal skvělý Zejda, který míč chytl na brankové čáře a načertil tak celý tým soupeře. 

Písek neustále tlačil, ale kompaktní obrana Dačic držela těsné vedení a nepustila svého soupeře do větší šance. 

Domácí vedení udrželi až do samého konce a získali tak důležité tři body, které je v tabulce posouvají opět dál od sestupových míst. Rezerva třetiligového Písku odjíždí s nulou, i přesto, že po většinu utkání byla lepším mančaftem. 

 

Dačice zajíždí příští kolo na půdu ambiciózní Želče, kde bude mít Centropen opět velmi těžkou práci. Písek jede na trávník vedoucích Katovic a trenér Dušan Benák musí svůj tým připravit na náročných 90 minut.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Martin Toman (Dačice): Zápas byl pro nás hodně těžký. Vše to začalo již v týdnu, kdy začala půlka týmu marodit, do toho ještě zranění, takže více než se soupeřem jsme museli bojovat s vlastním zdravím. Zápas jsme ale zvládli a díky bojovnosti získali důležité tři body. Teď máme týden na to, abychom se z toho dostali a v Želči opět bodovali.

FC Písek B
Petr Listopad (Písek B): V tomto zapase jsme vylozene ztratili body. Meli jsme snad 5 golovych sanci, ale bohuzel jsme ani jednu nedokazali promenit. Domaci se dostavali k nasi brance jen zridka. Prohrali jsme golem z jasneho ofsajdu, ktery nevidel jen asistent hlavniho rozhodciho. Nyni jedeme do Katovic, kde nas ceka velice tezky zapas.



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - O. Beníček [-] (58. T. Jindra [-] ) , J. Nosek [-] , P. Celý [-] , P. Mašát [-] - M. Janák [-] (90. D. Mašát [-] ) , J. Grün [-] , D. Točík [-] , D. Vacuška [-] - M. Šimánek [-] , M. Toman [-] (90. J. Černý [-] )

FC Písek B
J. Formánek [-] - M. Novotný [-] , P. Novotný [-] (77. F. Rakovan [-] ) , D. Pichlík [-] , P. Listopad [-] - R. Kočí [-] , M. Hájek [-] , V. Zeman [-] , D. Šourek [-] - L. Markvart [-] , P. Keclík [-] (46. M. Štětina [-] )

Místo: Dačice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - Mach, Macko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.