1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká napravila výprask z minulého týdne a poradila si s Veselí nad Lužnicí


Branky


49. R. Fischer - 53. O. Němec , 83. D. Faber
0

Veselská Lokotka zažívá nejhorší sezónu v krajském přeboru. Deka na hráčích leží obrovská, jelikož vstřelená branka ve 49. minutě měla týmu dodat entaziasmus, ale namísto toho přišel tlak Hluboké, která nakonec utkání dokázala otočit ve svůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselí doma přivítalo Hlubokou a rozhodně nepomýšlelo na nic jiného, než už konečně naplno bodovat, protože situace je již kritická. Hluboká naopak potřebovala odčinit nepříjemný debakl z minulého týdne, kdy doma podlehla soběslavské Rašelině 4:0.

Mnoho utkání 12. kola bylo po poločase 0:0, výjimkou nebyl ani match mezi Veselí a Hlubokou. Největší šance se naskytly ve druhé části první pětačtyřicetiminutovky, kdy se hosté dostali do třech slibných šancí, ale brankář Plachý a jeho defenzivní družina dokázala chvilkový nápor přečkat.

  

O poločasové pauze se děly věci. Domácí trenér Kotyza poslal ze hry svého syna Václava a místo něj se na trávníku objevil Robert Fischer, který letos poprvé nenastoupil v základní sestavě.

Hosté byli ve středání ještě aktvnější. Trenér Wohlgemuth je manévry o půlce známí, ale tentokrát tolik změn nečekal snad nikdo z kabiny Hluboké. Ze hry poslal Horejše, Valentu a Adama. Místo nich naskočili čerstvé síly v podobě Jonáše, Fabera a Kuraliho.

Změny se okamžitě začaly projevovat. Ve 49. minutě prošel mladík Karták obranou, naservíroval míč novici na hřišti Fischerovi a ten rozvlnil síť. Domácí tedy vedli 1:0. Jenže nezkušennost kádru týmu od Lužnice mnohdy rozhoduje zápasy a stalo se to i tentokrát. Vedení domácím vydrželo pouhé čtyři minuty. Stráský celou akci rozehrál a zakončil ji Němec, který prokázal největší důraz ve vápně.

A v 83. minutě přišlo rozčarování na straně Veselí. Obrana nepochopitelně pustila Fabera (další hráč, který o poločase zavítal do hry) a ten rozhodl ve prospěch hostů, kteří si tak odváží vydřené tři body.

 

Hluboká si tak zvedla seběvědomí před středečním zápasem s vedoucími Katovicemi. Veselí jede do Sedlice, odkud se body vozí velmi těžko.



Ohlasy k zápasu



TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (Hluboká): "První poločas byl víceméně bez šancí, hra se odehrávala spíše uprostřed hřiště. Druhý poločas pro nás začal špatně, když jsme po pár minutách dostali gól na 1:0. Naštěstí se nám podařilo rychle stav zase srovnat. Ani jeden tým neměl výraznější převahu, nakonec jsme ale několik minut před koncem vstřelili druhý gól a odvezli jsme si všechny tři body. Zápas moc ke koukání nebyl, ale hlavně, že jsme vyhráli."



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - P. Fukal [-] , J. Lukáš [-] , P. Koktavý [-] , V. Kotyza [-] (46. R. Fischer [-] ) - P. Kolář [-] (87. M. Plocek [-] ) , T. Maruška [-] , P. Nuhlíček [-] , R. Kokeš [-] (79. D. Čech [-] ) - M. Ježek [-] (65. P. Hájek [-] ) , D. Karták [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , K. Štabrňák [-] , S. Legdan [-] - M. Lovička [-] (81. J. Rubick [-] ) , O. Němec [-] , R. Horejš [-] (46. D. Faber [-] ) , Z. Stráský [-] - L. Valenta [-] (46. K. Jonáš [-] ) , T. Adam [-] (46. J. Kurali [-] )

ŽK: 38. R. Kokeš , 60. P. Fukal , 63. F. Plachý , 67. P. Koktavý , 73. T. Maruška , 76. P. Hájek - 41. M. Lovička .
Místo: Veselí. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.