0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:15

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice zaslouženě porazily Dačice a připsaly si první výhru!


Branky


17. J. Málek , 28. P. Škopek (p.) , 64. J. Šandera
0

Prachatice se dočkaly první výhry až ve 14. utkání. A nutno říci, že výhra to byla zasloužená. Dačice předvedly naprosto trapný a odevzdaný výkon, který by nestačil na body snad ani o dvě soutěže níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dačice vstupovaly do utkání s razantními změnami. Ve středu, ještě před samotným utkáním se Soběslaví, oznámil trenér Krejča svým svěřencům, že u týmu končí. Demotivovaní hráči pak na svém hřišti podlehli výkonnostně lepší Soběslavi a v sobotu se měli připravit co nejlépe na tým uzavírající tabulku. Změna na trenérském postu pár kol před koncem podzimu se na mužstvu odrazila. Do základní sestavy nastoupil i Jindra, jenž minulý týden nehrál. Ovšem i jeho výkon byl za hranicí svých možností a svým spoluhráčům příliš nepomohl. Ve 32. minutě nastoupil i Robin Štolba, který hraje se zraněným kotníkem.

Už od úvodu utkání se ukazovalo, že mladíci z Prachatic nepřijeli body odevzdávat, ale naopak je získat. Jejich aktivita zaskočila domácí hráče, kteří byli po celou první půlku horším týmem. Naprostá neaktivita a nechuť hrát na straně dačického Centropenu se samozřejmě ukázala i na světelné tabuli.

První gól vstřelil v 17. minutě Málek, který si zatáhl několik desítek metrů míč a přízemní střelou na zadní tyč poslal outsidera do vedení. Domácí ani branka neprobrala a ve 28. minutě navyšoval skóre Škopek, který skvěle zakombinoval po rohovém kopu a s pomocí teče přehodil brankáře Zejdu, který ať šplhal do oblak, tak na míč nemohl dosáhnout. Dačický trenér okamžitě reagoval na průběh a na začátku čtvrté desetiminutovky vystřídal Noska a Šimánka. Do hry nastoupil tvořivý Krtek a Robin Štolba. Střídání sice hru oživilo, ale obrana Prachatic pomáhala Hopfingerovi. Do poločasu se šlo za stavu 0:2.

 

Do druhého poločasu šel Centropen s těžkou úlohou a to otočit nepříznivý stav. Snaha sice byla, ale přihrávky jen málokdy mířily do míst, kam je autor poslat chtěl. Tolik nepřesností se nevidí ani na zápasech „pralesních“ soutěží.

V 64. minutě fauloval stoper Ferdan ve vápně soupeře a rozhodčí nařídil pokutový kop. S tím si s chladnou hlavou poradil Šandera a de facto rozhodl o první výhře Prachatic.

V 80. minutě neudržel nervy na uzdě domácí Brandl a po neslušné mluvě byl předčastně poslán do kabin.

 

Dačice odehrály nejhorší výkon v sezóně a jako jediný tým podlehly Prachaticím, které se v městském areálu prezentovali poctivostí. Jejich výkon se neshodoval s tabulkovým postavením. Mladíci z Prachatic ukázali, že fotbal hrát umí a po zásluze získali tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Tadeáš Jindra: To co jsme na hřišti předvedli neodpovídalo soutěži jako je krajský přebor. Ranní zápasy nejsou ideální pro nikoho, na nás šlo vidět, že jsme byli jak přimrzlí. Diváci v tuto dobu taky moc nechodí a ten kdo přijde, tak chce vidět bojovný výkon - a to rozhodně k vidění z naší strany nebylo. Upřímně se ani nedivím, že ta hrstka fanoušků začala odcházet 5 minut před závěrečným hvizdem. Musíme se teď zmátořit a do Olešníku jet v jiném rozpoložení.




Sestavy


FK Dačice
T. Ferdan [-] - J. Grün [-] , H. Brandl [-] , M. Ferdan [-] (88. O. Beníček [-] ) , J. Nosek [-] (30. M. Krtek [-] ) - H. Brandl [-] , D. Točík [-] (56. M. Janák [-] ) , D. Vacuška [-] , T. Jindra [-] - M. Šimánek [-] (32. R. Štolba [-] ) , M. Toman [-]

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Babka [-] , M. Juroš [-] , O. Kochma [-] , A. Kadlec [-] - V. Mikeš [-] (80. L. Kubát [-] ) , J. Šandera [-] , P. Škopek [-] , T. Ryšánek [-] - P. Miesbauer [-] , J. Málek [-]

Místo: Dačice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.