Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko porazilo Hutisko rozdílem třídy


Branky


0

V posledním kole hostilo Lidečko na svém trávníku Hutisko-Solanec. Domácí potvrdili dobrou formu a s hosty si poradili poměrem 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K poslednímu zápasu sezóny ve velkém pařáku nastoupilo domácí Lidečko proti Hutisku. Počasí bylo pro fotbal nepříznivé, protože bylo opravdu velké horko, ale i přesto se hrál celkem pohledný fotbal. Domácí z Lidečka byli od prvních minut lepším týmem. Přehrávali Hutisko pohlednými kombinacemi a byli silnější na míči. První změna skóre přišla v 15. minutě. Domácí Jan Novosad zahrával rohový kop, do vzduchu se pověsil kdo jiný než, tentokrát v útoku zaskakující, Tomáš Františák a nebylo co řešit - 1:0. Po této brance a s postupujícím časem tempo hry trochu opadlo. Domácí hráči byli nadále lepším týmem a druhý gól přidali, stejně jako ten první, po dalších patnácti minutách. Vojtěch Ryza na levé straně potáhl míč, nacentroval jej do vápna a ve skrumáži se míč odrazil k Tomáši Františákovi a ten zvýšil ve 30. minutě na 2:0. O deset minut později naposledy v zápase upravil skóre pěknou střelou ze 30 metrů kapitán domácího týmu Radek Číž.

Do druhého poločasu připravil loučící se domácí trenér Charvát hned trojité střídání. Do hry přišli David Janáč, Robin Čech a Marek Filák . I přesto bylo Lidečko stále lepším týmem, ale gólově už se neprosadilo, přestože na to šance mělo. Ale Jan Novosad neproměnil a střídající David Janáč, který výborně zapresoval hostujícího obránce, obral jej o míč, ale pak nastřelil křižujícího hostujícího stopera. Brankař Lidečka Honza Chromík ještě jednou v tomto zápase podržel svůj tým a to v 80. minutě, kdy hosté zahrávali pokutový kop, gólman Lidečka však výborně vystihl směr a penaltu vytáhl. Pak už se zápas pouze dohrával. Domácí byli s výsledkem spokojeni a hostům bylo jasné, že by se jim zápas hodně těžko otáčel. 



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu SK Lidečko: "Jsme rádi, že jsme sezónu zakončili vítězně. Zápas se hrál za velkého vedra a naši hráči se s tím poprali líp, než soupeř. Chceme poděkovat trenérovi Pavlu Charvátovi, že k nám přišel v těžké době, kdy tým byl hodně dole a dokázal opět tým pozvednout a vštěpit hráčům sebevědomí. Nás mrzí, že u nás nebude pokračovat dál, ale my se s tím budeme muset vypořádat. Kádr je to mladý a nadějný."




Sestavy


SK Lidečko
J. Chromík [-] - R. Kulíšek [-] (46. M. Filák [-] ) , R. Buček [-] , R. Číž [-] (46. R. Čech [-] ) , Z. Havelka [-] (55. D. Ryza [-] ) - T. Františák [-] , R. Zezulka [-] , J. Novosad [-] , J. Novosad [-] - V. Ryza [-] , P. Žídek [-] (46. D. Janáč [-] )


Hráči zápasu: T. Františák , R. Číž , J. Chromík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.