1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablůnka porazila ve formě hrající Lidečko až po penaltovém rozstřelu


Branky


0

Hosté z Lidečka nepotvrdili formu z minulých kol a na půdě Jablůnky získali pouze bod za remízu v základní hrací době. Na penalty nakonec zvítězili domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Lidečka tentokrát zajížděli na půdu Jablůnky. Oba týmy byly ještě teoreticky namočeny do sestupového pásma. Zápas začal v takovém lehčím tempu. Oba mančafty hodně kazily a na hráčích byla vidět nervozita. Lidečku chyběl v sestavě Aleš Číž a v útoku nastoupilo hostující mužstvo se dvěma talentovanými dorostenci. První šanci si vypracovali domácí ve 30. minutě zápasu, když Čuma šel sám na hostujícího gólmana Chromíka, ale ten si poradil jak s jeho nájezdem, tak i s následnou dorážkou. O pár minut později si domácí útočník Čuma svůj samostatný nájezd zopakoval, ale hostující brankář Chromík jeho pokus opět výborně zpacifikoval. Tím taky skončil první poločas.

Ve druhém poločase byl zápas opět vyrovnaný. Hostující Lidečko si vypracovalo dvě velké šance, když hostující záložník, Jaroslav Novosad dvakrát trefil břevno domácí brány. A domácí ukončili zápas neproměněnou šancí Biela v 85.minutě, který hlavou poslal míč těsně vedle Chromíkovy branky. Nakonec došlo až na penalty. Hostující tým naposledy prohrál na penalty v Zašové a tak to dopadlo i v Jablůnce. První dvě série Lidečko neproměnilo a domácí už zkušeně dovedli zápas ke dvou bodům.



Ohlasy k zápasu



SK Lidečko
Josef Hyžák, předseda klubu SK Lidečko: "V tomto zápase jsme chtěli získat minimálně dva body, abychom měli jistotu záchrany v soutěži a nemuseli jsme čekat na výsledky našich soupeřů. Ale musíme uznat, že zápas skončil zaslouženou remízou. Oba týmy si vypracovaly velké šance a mohly zápas rozhodnout ve svůj prospěch, ale nestalo se tak a penalty, to už je loterie. Přesto věříme, že výsledky našich soupeřů v nedělních zápasech dopadnou tak, že už budeme mít záchranu jistou. Tím pádem si budeme moct domácí zápas s Hutiskem náležitě užít a naši ogaři si budou moct po delší době odehrát zápas v klidu a bez nervů."



Sestavy



SK Lidečko
J. Chromík [-] - P. Žídek [-] (46. M. Filák [-] ) , T. Františák [-] , R. Buček [-] , R. Kulíšek [-] (55. D. Ryza [-] ) - R. Zezulka [-] , R. Číž [-] , J. Novosad [-] , J. Novosad [-] - V. Ryza [-] , D. Liška [-] (75. D. Janáč [-] )

Hráči zápasu: J. Chromík .
Místo: Jablůnka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.