Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko splnilo povinnost a vyhrálo v Janové


Branky


0

Jistě sestupující mužstvo Janové hostilo ve 23. kole Lidečko. Hosté potvrdili dobrou formu z posledních kol a s Janovou si poradili v poměru 5:2. Už druhé kolo po sobě se ve skvělém světle ukázal útočník Lidečka Aleš Číž, kterému se dva zápasy v řadě podařil vstřelit čistý hattrick! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lidečko k dalšímu zápasu zajíždělo na půdu poslední Janové s tím, že si chce odvézt tři body a podle toho taky do zápasu vstoupilo. Hosté byli od první minuty aktivnější a začali se dostávat do prvních šancí, které ale zůstaly nevyužity. Domácí si vypracovali šanci hned ve třetí minutě, kdy se před Chromíkem objevil domácí útočník, ale hostující brankář správně vyběhl a šanci zneškodnil. Po úvodní čtvrthodině už se ale skóre měnilo. Aleš Číž napřáhl z dvacítky, domácí gólman kulatý nesmysl vyrazil a Tomáš Františák jej poslal do brány - 0:1. O pět minut později zvyšoval na 2:0 pro hostující tým Aleš Číž a po minulém zápase opět rozjel svůj střelecký koncert. Domácí snížili po půlhodině hry na 1:2 a tím skončil i první poločas.

Do toho druhého vstoupili hosté z Lidečka velmi aktivně. V 51.minutě pěkně vystřelil hostující obránce Zdeněk Havelka, gólman Janové balon vyrazil, Aleš Číž byl přesně tam, kde měl být a dorazil míč do brány - 1:3. Domácí ještě naposledy v tomto zápase pozlobili. Tomáš Františák fauloval domácího útočníka před velkým vápnem a Měrka z přímého kopu trefil přesně - 2:3. Jenže domácím to nebylo nic platné. Aleš Číž totiž své mužstvo poslal opět do dvoubranového vedení a zaznamenal tak druhý hattrick za sebou - 2:4. Poslední trefu si Lidečko nechalo na závěr. Střídající Vojtěch Ryza poslal po brejkové situaci do šance Tomáše Františáka, který z pozice předstopera přidal svůj druhý gól v zápase. 

Lidečko si tak připsalo další 3 body do tabulky, díky kterým se aktuálně nachází na 8. pozici soutěžní tabulky. Nesmí však usnout na vavřínech, od možné druhé sestupové příčky jej dělí pouze dva body. 



Ohlasy k zápasu



SK Lidečko
Josef Hyžák, předseda klubu SK Lidečko: "Jsme rádi, že jsme tento duel s poslední Janovou zvládli. Tyto zápasy, kdy hrajete proti beznadějně poslednímu týmu tabulky, bývají kolikrát ošidné. My jsme ale soupeře nepodcenili a šli jsme za vítězstvím. Pohled na tabulku už je teď pro nás podstatně příjemnější, než před pár zápasy. Ta druhá polovina tabulky je neskutečně našlapaná a ani my ještě nemáme nic zachráněné. Za týden budeme hostit lídra tabulky. Čekám výborné utkání, pokusíme se Dolní Bečvu na našem hřišti porazit."



Sestavy



SK Lidečko
J. Chromík [-] - R. Kulíšek [-] , R. Buček [-] , T. Františák [-] , Z. Havelka [-] - R. Zezulka [-] , J. Novosad [-] (86. D. Janáč [-] ) , R. Číž [-] , J. Novosad [-] - A. Číž [-] (79. P. Žídek [-] ) , R. Čech [-] (46. V. Ryza [-] )

Hráči zápasu: A. Číž , T. Františák .
Místo: Janová.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.