2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostřední Bečva urvala proti lídrovi bod


Branky


0

Po vítězné šňůře čekal na Prostřední Bečvu těžší oříšek, ve 23. kole totiž hostila lídra z Dolní Bečvy. Hosté si chtěli po prohře na hřišti Polanky spravit chuť a nakonec vybojovali dva body po výhře na penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více než 450 diváků bylo velmi spokojeno s úrovní tohoto duelu. Již v 5. minutě nacentroval David Hartman míč na Marka Poláška a ten neomylně zavěsil a otevřel skóre - 1:0. Následně v 10.minutě zahrávali hosté rohový kop, na který hlavičkou vyskočil hostující kapitán David Jurečka, který srovnal na 1:1. Následovala řada více než pěkných fotbalových akcí na obou stranách a spousta rohových kopů. Až ve 30. minutě se hostující Radek Růčka dostal před domácího brankáře, jeho střelu Aleš Jurajda vyrazil, ale míč se zpětně odrazil do domácí branky - 1:2. Oba celky tak odešly do kabin za stavu 1:2.

Ve druhém poločase následoval pěkný a rychlý fotbal na obou stranách, ale ke změně skóre a ke srovnání došlo až v 70. minutě, kdy hostující brankář chyboval, k míči se dostal střídající Lukáš Křenek mladší a srovnal skóre na konečných 2:2.

Následovaly pokutové kopy, ve kterých uspěli hostující a tak došlo k dělbě bodů, dva putovaly na stranu hostů a jeden na stranu domácích. 



Ohlasy k zápasu


FK Prostřední Bečva
Lubomír Kysučan, sekretář oddílu: "Derby Prostřední Bečva Dolní Bečva představovalo utkání opravdu perfektní po všech stránkách."




Sestavy


FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , O. Kuba [-] , M. Polášek [-] , P. Kysučan [-] (62. L. Křenek [-] ) - P. Gálik [-] , D. Hartman [-] , P. Kubáň [-] , M. Fiurášek [-] - J. Ondryáš [-] , L. Křenek st. [-]


Místo: Prostřední Bečva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.