Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Francova Lhota porazila Zašovou


Branky


0

Ve 23. kole hostila Francova Lhota v souboji z dolní poloviny tabulky Zašovou. Hosté potvrdili špatnou formu z posledních kol a s Francovkou prohráli 2:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V důležitém zápase o záchranu v 1.B třídě přivítala Francova Lhota na své půdě tápající Zašovou. První půlhodina byla ze strany domácího celku velice špatná, ale poté se "roztrhl pytel" s gólovými zápisy. Nejprve se ve 35. minutě trefil matador Ota Zimek, kterého o dvě minuty následoval Chmela. Aby toho pro hosty nebylo málo, tři minuty před koncem poločasu skóroval Rösner, který tak zvýšil na 3:0.

Druhý poločas domácí opět zaspali a byli za to po zásluze potrestáni. Ve 48. minutě Zašová vstřelila svou první branku, když se z přímého kopu prosadil Krupa. O deset minut později Zašová snížila dokonce na rozdíl jednoho gólu, po chybě v obraně se trefil Podzemný. Utkání dostalo dramatický náboj. Lhota však nenechala nic náhodě a v 72. minutě zápas rozhodla Tomášem Filákem. V 90. minutě to mohlo být dokonce 5:2, ale to by se domácí hráči museli trefit do prázdné klece. 

Důležitý duel tak lépe zvládla Francova Lhota, která si po třech získaných bodech přilepšila v tabulce. Nyní se nachází na příjemnějším devátém místě. 



Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - L. Filák [-] , M. Mňačko [-] , M. Rösner [-] , O. Mikulín [-] - R. Matušinec [-] ( T. Filák [-] ) , Z. Kindl [-] , Z. Surovec [-] , R. Chmela [-] - O. Filák [-] , O. Zimek [-]

TJ Zašová
J. Podzemný [-] - R. Krůpa [-]

Hráči zápasu: O. Zimek .
Místo: Francova Lhota.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.