2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablůnka konečně zvítězila


Branky


0

 

Po několika prohrách se Jablůnka konečně vzchopila a ve 21. kole si doma poradila se Zašovou 2:1 díky brankám Čůmy a Machálka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči konečně výsledkově zabrali a pomohli jim k tomu zejména Tomeček a brankář Vašíček, který se v dresu Jablůnky objevili po delší odmlce. Po úvodních šancích na obou stranách šli domácí do vedení, když se ve 12. minutě po samostatné akci prosadil Lukáš Čůma - 1:0. Když Biel ve dvou šancích nedokázal navýšit domácí vedení, hostům se podařilo vyrovnat, když Holiš trefil nepodařený Chlevišťanův pokus - 1:1. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu zejména díky hostujícímu brankáři Hadašovi, který pět minut před pauzou zlikvidoval hlavičku Vyškovského. 

Do druhého poločasu lépe nastoupila Jablůnka, která hned deset minut od výkopu vrátila zpět vedení na svou stranu. Střídající Machálek se dostal k odraženému míči a křižnou střelou nedal Hadašovi šanci - 2:1. V 76. minutě mohl hlavou zvýšit Vyškovský, ale Hadaš jej opět vychytal. Poslední šanci na vyrovnání si Zašová vypracovala v 82. minutě, ale Petřekův střílený centr pozorný Vašíček zlikvidoval. Domácí tak konečně zapli na plné obrátky a po výhře 2:1 nad Zašovou si připsali tři body za první jarní výhru. 



Sestavy


FK Jablůnka
L. Vašíček [-] - L. Machálek [-] - R. Tomeček [-] - L. Čůma [-] , R. Biel [-] , A. Vyškovský [-]

TJ Zašová
R. Hadaš [-] - M. Holiš [-] , J. Chlevišťan [-] , O. Petřek [-]

Hráči zápasu: L. Vašíček - R. Hadaš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.