2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hutisko si z Francovy Lhoty odvezlo cenné tři body


Branky


50. M. Kindl , 85. Z. Kindl
0

 

Francova Lhota přivítala ve 20. kole na své půdě Hutisko-Solanec. Souboj sousedů v tabulce nakonec vyšel lépe pro hosty, kteří zvítězili 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí se v zápase proti Hutisku museli obejít bez brankáře Boška, kterého mezi třemi tyčemi nahradil dorostenec Spitzer. Utkání začalo zostra, hned v 5. minutě se poprvé měnilo skóre. Domácí obrana vyrobila velkou chybu, kterou využil kanonýr hostí Vokáč, jenž přeloboval golmana a vstřelil první branku v utkání - 0:1. Více gólů ani pohledných akcí se diváci v prvním dějství nedočkali. 

 

Domácímu celku se příliš nedařilo tvořit hru, hráči si nedokázali přesně přihrávat. I přes to však došlo k vyrovnání, když se v 50. minutě prosadil Marek Kindl - 1:1. Francova Lhota se z vyrovnání neradovala dlouho, v 60. minutě se totiž z trestného kopu trefil hostující Michut - 1:2. O dalších pár minut později byl gólový rozdíl dvoubrankový, obrana domácího celku znovu nedokázala uhlídat ostrostřelce Vokáče, který pohodlně zvýšil na 3:1 pro Hutisko. Francova Lhota nakonec ještě vybojovala naději, když v 85. minutě snížil Zdeněk Kindl - 2:3. Domácím se nakonec vyrovnat nepodařilo, a tak si hosté odvezli důležité tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Dnes se nám bohužel nedařilo, ani jsme si nedokázali pořádně přihrát do nohy."




Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
L. Spitzer [-] - L. Filák [-] , Z. Surovec [-] , O. Mikulín [-] - R. Chmela [-] , Z. Kindl [-] , L. Matušinec [-] , R. Matušinec [-] , M. Kindl [-] - M. Mňačko [-] , O. Zimek [-]


Místo: Francova Lhota.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.