4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota u Vsetína si pohrála s Janovou


Branky


0

V souboji dvou celků ze dna soutěžní tabulky se lépe činila Lhota u Vsetína, která v druhém poločase nadělila Janové tři branky a zaslouženě zvítězila 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 20. kole přivítala Lhota u Vsetína poslední Janovou. Tápající hosté v posledních kolech předvádějí nepovedené výkony a jinak tomu nebylo ani dnes. První změnu skóre přinesla hned 14. minuta, když se po dobré kombinaci Lukáče se Zgarbou prosadil druhý jmenovaný - 1:0. Zbytek prvního poločasu přinesl pouze pár šancí, jinak utkání probíhalo ve velice vlažném tempu. 

Druhý poločas nakonec fanoušky zaujal mnohem víc, protože v něm padly tři góly. V 52. minutě využil Filip Zimek váhavé rozehrávky stoperů soupeře a pohodlně zvýšil na 2:0. Hra dále pokračovala ve velice slabém tempu, Janové se moc nedařilo a Lhota se slabému výkonu svého soupeře přizpůsobila. Domácí mužstvo probudila z letargie až 72. minuta, když po dalším zaváhání obrany hostí přidal druhou branku v utkání Daniel Zgarba - 3:0. Aby toho pro hosty nebylo málo, o dvě minuty se skóre měnilo počtvrté, když svou střelou k tyči rozvlnil síť Doležel - 4:0. 

Lhota u Vsetína si tak připsala důležité tři body do boje o záchranu, zatímco Janová zůstává i po dnešním kole beznadějně poslední. 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Utkání probíhalo ve velice vlažném tempu, hosté neměli příliš mnoho šancí a náš tým neproměnil asi pět gólovek. Přizpůsobili jsme se hře Janové, ale díky chybám obrany jsme nakonec získali tři body."




Sestavy


FC Lhota u Vsetína
L. Sedlák [-] - M. Karlík [-] , F. Zimek [-] , P. Kulhaj [-] , R. Michálek [-] - O. Blažek [-] , D. Vráblík [-] , M. Goláň [-] , D. Zgarba [-] ( D. Jančina [-] ) - O. Lukáč [-] , J. Doležel [-] ( J. Zgarba [-] )


Hráči zápasu: D. Zgarba .
Místo: Lhota u Vsetína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.