Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suverénní Prostřední Bečva si tentokrát poradila s celkem Hovězí


Branky


0

Po sérii tří vítězných venkovních duelů nastoupila Prostřední Bečva i před domácími fanoušky. Domácí nezklamali a zejména díky Lukáši Křenkovi staršímu zvítězili 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po třech vítězných zápasech na hřištích soupeřů potřebovali hráči Bečvy dokázat sobě a hlavně věrným příznivcům vzrůstající formu i na domácím hřišti, kdy tímto zápasem zahájili sérii sedmi domácích utkání. Obě mužstva nastoupila do zápasu velmi rychle a bojovně. Ve 20. minutě se konečně dočkali domácí hráči. Kubáň zahrával rohový kop, míč vybojoval Křenek starší, který přesně našel Ondryáše a ten otevřel skore tohoto duelu - 1:0. Ve 41 minutě mohli ještě domácí zvýšit svůj náskok, ale hostující brankář dobře zneškodnil přímý kop Kysučana. První dějství tak skončilo 1:0 pro Bečvany. 

Ve druhém poločase vystřídal Ondryáše Janíček, který se ukázal na hřišti ve velmi dobrém světle. V rozmezí mezi 50. a 52. minutou následovala smršť čtyř rohových kopů domácích, ovšem bez kýženého brankového výsledku. Na obou stranách excelovali gólmani. V 64. minutě fauloval Juřica Křenka staršího a Kysučan nařízenou penaltu bezchybně proměnil - 2:0.  Po několika šancích na obou stranách došlo v 80. minutě ke zmatku v obraně hostí, čehož využil aktivní Lukáš Křenek st., jenž zavěsil a zvýšil na 3:0. O pár minut později se hosté dočkali zkorigování skóre, když po faulu Kuby skóroval Blaha - 3:1.

Domácí celek si připsal další výhru, tentokrát na vlastním stadionu, díky které potvrdil zasloužené postavení na čtvrté příčce soutěžní tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Prostřední Bečva
Zbyněk Jurajda - trenér: "Jsem velmi rád, že na domácím hřišti před domácími fanoušky potvrdili hráči svoji formu a věřím tomu, že po dalších utkáních se bečvanské hřiště stane tak jako v minulosti nedobytnou tvrzí."




Sestavy


FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , O. Kuba [-] , P. Kysučan [-] - L. Juroška [-] , M. Polášek [-] , P. Kubáň [-] , L. Křenek [-] (79. V. Fiurášek [-] ) , M. Fiurášek [-] (89. R. Petřek [-] ) - L. Křenek st. [-] (86. T. Závorka [-] ) , J. Ondryáš [-]

Sokol Hovězí
M. Blaha [-]

Hráči zápasu: L. Křenek st. .
Místo: Prostřední Bečva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.