3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná porazila Juřinku na penalty a slaví výhru v soutěži


Branky


0

Vzhledem k tomu, že druhé Slušovice odehrály své utkání v sobotu, měla Štítná v nedělním zápase jasný úkol: po vítězství Slušovic 7:0 nad Zubřím musí Štítná vyhrát minimálně na penalty, pokud chce pomýšlet na vítězství a postup do kraje. Štítná v zápase vedla 2:0 a zdálo se, že má zápas pod kontrolou. Za hosty nejdříve snížil Škorňa a na konci nastavení zmrazil domácí vyrovnávacím gólem Marek Vaculín. Štítnou to však nezlomilo a v penaltách urvala potřebný bod, který má váhu zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítná přistoupila k zápasu zodpovědně, dobře si vědoma toho, co je ve hře a proti jakému soupeři hraje. Juřinka se sice nenachází v horních patrech tabulky, ale na jaře zažívá skvělou formu a střelecky se ji rovněž daří. Začátek utkání vyšel lépe domácím.  Po vysokém nákopu se nedomluvila obrana Juřinky s vyběhnuvším gólmanem, kterého přeloboval Vít Chovančík – 1:0. Za Juřinku se v prvním poločase mohl prosadit hlavičkující Škorňa, ale gólman ho vychytal.

 

Druhý poločas probíhal úplně ve stejném duchu. Oba týmy hrály zodpovědně a snažily se hlavně neudělat chybu. V 73. minutě si Juřinka vstřelila vlastní gól. Hostující obránce ukopl domácímu útočníkovi balón tak nešťastně, že skončil pod břevnem hostující branky. Za stavu 2:0 se zdálo se, že je rozhodnuto. Juřinka však nesložila zbraně a o pět minut snížila. Po dlouhém autu a odrazu míče se prosadil Škorňa – 2:1. Jako šok pak zapůsobila situace z nastaveného času. Juřinka nakopla míč do vápna, kde si nedůrazně počínal brankář Pavel Vaculík, míč se odrazil k Marku Vaculínovi, který střelou z voleje trefil míč od břevna do brány – 2:2.

 

 

Zápas dospěl do penalty, které domácí nesměli prohrát. Své zaváhání odčinil brankář Vaculík, který jednu penaltu chytil. Druhou penaltu hráči Juřinky nevměstnaly mezi tři tyče, a když se domácí střelci nemýlili, bylo o vítězi jasno. Štítná si připsala tolik potřebný bod a se ziskem 49 bodů dorovnala na čele Slušovice. Vzhledem k vzájemným zápasům ale postupuje do kraje Štítná. Juřinka po skvělé jarní části končí sezónu se ziskem 40 bodů na 8. místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Tomáš Vaculík (Štítná): Bylo to hektické utkání, ale měli jsme štěstí. Sezóna to byla skvělá, i když jsme sestavu někdy lepili jak se dalo. O postupu se rozhodne zítra na schůzi.




Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - P. Sloboda [-] , S. Smolka [-] , M. Hnaníček [-] , P. Machuča [-] - V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , J. Liška [-] , P. Štěpančík [-] - T. Vaculík [-] , R. Šimoník [-]

TJ Juřinka
R. Orava [-] - T. Vaněk [-] , M. Šindelek [-] , R. Paťava [-] - R. Fröhlich [-] , M. Türscherl [-] , N. Škorňa [-] , M. Vaculín [-] , P. Škařupa [-] - D. Štěpán [-] , D. Vavřík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 14 36:17 34
2 TJ Valašské Meziříčí B 14 50:23 31
3 TJ Sokol Podlesí 13 40:13 30
4 FK Vigantice 14 26:30 22
5 FC Velké Karlovice+Karolinka 14 23:22 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 14
2 Erik Hrabovský 14
3 Petr Mičkal 11
4 Petr Daniš 11
5 Jozef Kušnier 8
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 33 47,1% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Tomáš Krejča 12 57,1% 0
5 Venca Likeš 10 47,6% 0
Zobrazit celou tabulku