Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice i v deseti porazily Chropyni


0

Morkovice doma přivítaly Chropyni, která se nachází na sestupových pozicích a nutně tak potřebovala vyhrát. Morkovice zase chtěly protrhnout nepříznivou sérii tří porážek v řadě. Domácí se brzo ujali vedení, ale Chropyně utkání dokázala otočit. Za vyrovnaného stavu rozhodl utkání dvě minuty před koncem Šimoňuk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do zápasu vstoupili skvěle domácí. Už v první minutě vystřelil z pravé strany Havlík a jeho střela skončila až pod břevnem – 1:0. Morkovice pak měly další šance, ale Horák ani Chalupa další branku nepřidali. Chropyně srovnala krok ve 24. minutě. Po průniku po křídle a dorážce se prosadil Vojtášek - 1:1. V 37. minutě Chropyně otočila zápas díky přesnému zakončení Prešnajdra – 1:2. Hosté vedení do konce poločasu neudrželi. Po rohovém kopu se prosadil Rozsypal – 2:2. Nebyl to poslední důležitý okamžik prvního poločasu, protože ještě v té samé minutě byl vyloučen stoper domácích Šnajdr.

 

 

Chropyně tak hrála celý druhý poločas proti deseti, nicméně nedokázala vstřelit tolik potřebnou branku. Oslabené Morkovice měly zápas pod kontrolou a dokázaly si vypracovávat nebezpečné šance. Ujala se až akce Šimoňuka, který svým gólem dvě minuty před koncem celé utkání rozhodl – 3:2. Chropyně tak v Morkovicích prohrála a se ziskem 28 bodů se nachází na 12. místě, které je pravděpodobně sestupové. Morkovice se rozloučily se sezónou vítězstvím, protrhly sérii tří porážek v řadě a se ziskem 42 bodů se umístily na 6. místě.



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnet (trenér Morkovice): Od začátku jsme se snažili hrát kombinace po křídlech, což nám vyneslo první branku. Druhý poločas jsme odehráli v deseti lidech a museli jsme hrát v bloku a vyrážet do protiútoků. Měli jsme rychlé brejky a mohli jsme rozhodnout i dřív. Kluky chválím, v oslabení to utkání odmakali skvěle.




Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - R. Havlík [-] , J. Smažinka [-] , R. Šnajdr [-] , M. Rozsypal [-] - R. Šimoňuk [-] , Z. Horák [-] , J. Svoboda [-] , K. Chalupa [-] - V. Bombicz [-] , R. Zápařka [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.