3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křenek hattrickem zařídil vítězství Holešova


Branky


0

V Holešově se za parného vedra zrodilo poklidné vítězství domácích. Holešov, který už neměl naději na postup, v pohodě přehrál tým Valašské Bystřice, kterému už také o moc nešlo. Všechny tři góly vstřelil v prvním poločase Josef Křenek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Pro domácí tým byl první poločas velmi úspěšný. Holešov nepouštěl svého soupeře do hry a sám dokázal třikrát skórovat. Svou pouť za hattrickem zahájil Josef Křenek ve 22. minutě, když po pěkné kombinační akci sám před bránou udělal kličku gólmanovi a v pohodě skóroval – 1:0. O chvíli později přidal domácí útočník druhou branku, když využil chyby brankáře hostů, který se při výběhu srazil s vlastním stoperem – 2:0. Čistý hattrick završil Křenek ve 44. minutě, když využil centr z pravé strany a hlavou pod břevno ukončil první poločas – 3:0.

 

 

V druhém poločase už se moc akcí neurodilo. Domácí byli spokojeni se svým náskokem a hosté se nezmohli na žádný větší tlak. Holešov si tak v posledním zápase připsal tři body a sezónu ukončil na třetím místě se ziskem 57. bodů. Jarní část se Holešovu na rozdíl od Vsetína příliš nepovedla, i proto Holešov v závěrečném sčítání ztratil na Vsetín 7 bodů. Valašská Bystřice ukončila ročník na 8. místě se ziskem 36 bodů.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Matulík [-] , M. Charuza [-] , M. Roubalík [-] , M. Olša [-] - J. Chudárek [-] , R. Očadlík [-] , R. Holík [-] , A. Lomaka [-] - J. Křenek [-] , L. Marek [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - Š. Dluhoš [-] , D. Klimek [-] , I. Světlík [-] - D. Ondroušek [-] , D. Zapletal [-] , R. Pálka [-] - M. Kušík [-] , D. Krajcar [-] , R. Sadil [-] , D. Šindelek [-]

Hráči zápasu: J. Křenek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.