3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2015 18:30

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov rozhodl ve druhém poločase


Branky


0

V posledním zápase sezóny nepřijel Fryšták s jednoduchým úkolem. Vzhledem k nejasnému počtu sestupujících týmů potřebovali hosté bodovat. Baťov v posledních kolech protrhl smůlu jarních zápasů a tak mu už o moc nešlo. Domácí zvítězili 3:0, nicméně všechny branky daly až v posledních dvaceti minutách hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Fryšták, vědom si svého postavení v tabulce, začal utkání aktivně. První šanci si připsal kanonýr Křenek, ale brankář Stýblo byl na místě. O chvíli později musel gólman Baťova zasahovat proti střele Chudého. Domácí vyrovnali hru v poli, ale gólové příležitosti si vypracovat nedokázali. Fryšták se v prvním poločase ještě jednou mohl ujmout vedení. Po chybě domácí obrany střílel na bránu Chudý, ale ani tentokrát brankáře Stýbla nepřekonal.

 

Baťov na začátku druhé půle hru oživil, přesto to byli hosté, kteří spálili několik slibných šancí a odmítli tak možnost ujmout se v zápase vedení. Toho se nakonec ujali domácí v 70. minutě, kdy se přesnou hlavičkou prosadil Pindryč – 1:0. Domácí tým vedoucí branka nakopla a o chvíli později to bylo 2:0. Přesnou střelou se prosadil Gerych. Fryšták vsadil vše na útok, nakonec ale musel lovit ještě jednou míč ze sítě. Na konečných 3:0 uzavřel do odkryté brány Krajča.

 

I přes prohru může Fryšták slavit záchranu v soutěži, neboť Kelč na hřišti Vsetína vysoko prohrála a ani Chropyně nebodovala. Fryšták tak končí na 11. místě se ziskem 30 bodů. Pro Baťov nebylo jaro příliš úspěšné a nebýt zlepšení v posledních kolech bojoval by tento tým o záchranu. Takto končí na 9. místě se ziskem 35 bodů.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
J. Stýblo [-] - P. Gerych [-] , J. Vrána [-] , J. Linek [-] , J. Jirásek [-] - J. Novák [-] , Z. Ondráš [-] , P. Krajča [-] , D. Spurný [-] , P. Daněk [-] - R. Pindryč [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - H. Dvořák [-] , L. Skalička [-] , P. Bednařík [-] , J. Kolář [-] - J. Valášek [-] , J. Hřebačka [-] , M. Troják [-] , T. Chudý [-] , J. Krhůtek [-] - T. Křenek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.