1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták doma nestačil na Boršice


Branky


0

Fryšták doma přivítal Boršice. Pro domácí to nebylo jednoduché utkání, protože stále nemají jistotu setrvání v soutěži, Boršice naopak okupují nejvyšší patra tabulky. Hosté nakonec zvítězily brankou Kaspřáka ze 74. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy dělí v tabulce devět míst, ale Fryšták dal do zápasu vše a byl Boršicím vyrovnaným soupeřem. Bohužel pro domácí neměli dnes střelci Fryštáku svůj den. Nejdříve se hosté ujali vedení, když se na přední tyči přesně trefil hlavičkující Brázdil – 0:1. Fryšták se vrhl do útoku, ale ani Křenek ani Chudý své šance nevyužili. Domácí si museli počkat na vyrovnání až do druhé půle.

 

 

Začátek druhého poločasu vyšel domácím skvěle. V 50. minutě vystřelil Hřebačka a míč skončil za zády brankáře Remeše – 1:1. Hřebačka se o chvíli později mohl radovat z druhého gólu, když využil přesnou přihrávku za obranu. Gól však nebyl uznán pro ofsajdové postavení. Fryšták tato situace zřejmě rozhodila, čehož využily Boršice. Po rychlém útoku do nekoncentrované obrany přišel faul v pokutovém území. K míči se postavil Kaspřák a penaltu proměnil – 1:2. Fryšták poté vrhl vše do útoku. V této fázi hry mohly oba týmy vstřelit branku, ale hlavně Fryšták budou neproměněné šance více mrzet. Zápas tak skončil vítězstvím Boršic, které se momentálně nacházejí na druhém místě. Fryšták musí pro jistotu záchrany získat body v posledním zápase proti Baťovu.



Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - L. Skalička [-] , H. Dvořák [-] , J. Kolář [-] , P. Bednařík [-] - J. Hřebačka [-] , J. Krhůtek [-] , T. Chudý [-] , J. Valášek [-] , M. Troják [-] - T. Křenek [-]

SK Boršice
P. Remeš [-] - P. Kaspřák [-] , D. Kopčil [-] , T. Večeřa [-] - M. Hromada [-] , M. Dufek [-] , P. Filipský [-] , O. Vlček [-] - P. Náplava [-] , D. Klvaňa [-] , V. Brázdil [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.