Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 15:00

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kelč i v deseti zvítězila v Luhačovicích


Branky


0

Dle aktuální formy a umístění obou týmů v tabulce to měl být jednoznačný zápas. Luhačovice však doma nepředvedly dobrý výkon, naopak Kelč o body úspěšně zabojovala. Za hosty se dvěma góly blískl Aleš Škařupa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začali aktivně domácí, zatímco na soupeři byl viditelný respekt. V 10. Minutě ale přišel šok. Kuchař nepochopitelně přihrál na kopačky hostujícího útočníka a ten si poradil bez problémů - 0:1. Domácí se však oklepali a velmi rychle našli odpověď, Polách z přímého kopu vyrovnal v 13. minutě na 1:1. Kelč byla nadále opatrná, ale velmi důrazná. Hráči Luhačovic naopak hráli ve volnějším tempu a prohrávali většinu osobních soubojů. Domácí nadále hromadili chyby a nedokázali si pořádně přesně přihrát až ve 28. minutě přišel trest. Po prohraném souboji ve středu hřiště, propíchl míč soupeř na nabíhajícího útočníka. Ten obešel váhajícího Kuchaře a navýšil skóre 1:2. O poločase domácím bylo v kabině ještě víc vedro než venku. 

 

 


V druhé půli Luhačovice musely zabrat a vypadalo to, že se to i podaří. Již v 50. minutě druhého poločasu naservíroval Polách míč na hlavu Coufalíka a bylo vyrovnáno 2:2. Po chvíli přišla další rána pro hosty. Za faul a následné urážení rozhodčího dostal hostující Hlavica červenou kartu a musel předčasně pod sprchu. Domácí vycítili příležitost a tlačili se ještě víc za vyrovnáním. Dvě 100% šance spálil Ondra Červenka. Nejprve hlavou z rohu, těsně minul, poté se sám ocitl před brankou hostů, míč však nasměroval opět mimo. A jak už to tak ve fotbale bývá, platilo "nedáš, dostaneš!". Soupeř udeřil z nakopnutého míče, Man školácky prohrál souboj, střelu na přední tyč Kuchař opět nepochopitelně nejistil a Kelč vedla 2:3. V závěru už to byla křeč domácích, do šance se ještě dostal Kalus, ale opět hlavou mířil vedle. Vyrovnání tedy nepřišlo. Kelč si za bojovnost a agresivitu zaslouženě odváží 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek (Luhačovice, trenér): Byl to zápas dvou poločasů. O výsledku rozhodly hrubé individuální chyby. V první půli jsme hráli jako ponocní, absolutně bez důrazu a zápalu. Každý si na hřišti dělal, co chtěl. Disciplína, organizace a nasazení, které nás zdobilo celé jaro, bylo vše pryč. V druhé půlce už to bylo lepší, zatlačili jsme soupeře na jeho polovinu, i díky početní převaze. Ale ve finální fázi jsme selhali. Přišla další neomluvitelná chyba a soupeř ji potrestal. Za své nasazení si výhru zasloužili. Výkon Kuchaře nebudu raději komentovat. Ovšem za očekáváním zůstal i zbytek týmu. Byl jsem spokojen s výkonem jen jednoho hráče a to byl Polách. Jediný na hřišti ukazoval, že chce průběh zápasu zlomit. Kluci by se měli probrat, čeká nás velmi těžký soupeř! Až potom je dovolená.




Sestavy


FK Luhačovice
J. Kuchař [-] - P. Coufalík [-] , J. Talaš [-] , V. Kalus [-] , T. Heger [-] - D. Červenka [-] , J. Kořenek [-] , O. Červenka [-] , P. Indra [-] - M. Polách [-]

TJ Kelč
J. Kiza [-] - L. Novák [-] , R. Minář [-] , R. Pastrnek [-] , L. Vadel [-] - J. Machač [-] , A. Škařupa [-] , M. Hegar [-] , M. Olšák [-] - T. Hlavica [-] , T. Topič [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.